DF: Demokrate varaju javnost, juče napustili trajno Odbor, a danas se sa DPS-om vratili u Odbor!

DF: Demokrate varaju javnost, juče napustili trajno Odbor, a danas se sa DPS-om vratili u Odbor!

Nije prošlo ni dvadeset četiri časa od kad su Demokrate pred čitavom crnogorskom javnošću trajno napustile odbor za izborno zakonodavstvo, da bi se jutros ponovo trajno vratile u isti, i tako još jednom pokazali da će nam ove jeseni svojim nastupima priređivati rijaliti koji će nadmašiti “Zadrugu” i “Parove”, saopšteno je iz Demokratskog fronta.

“Ono što je danas demonstrirao izvjesni poslanik Šaranović predstavlja brutalni dokaz da se neznanje i nevaspitanje mogu kompenzovati kumstvom. Tako je poslanik Šaranović, inače kum Alekse Bečića, valjda po liniji tih odnosa, ustvrdio da su Predrag Bulatović, Neven Gošović, Velizar Kaluđerović, Vlado Vujović i daktilograf Bogdanović imali tajne dilove sa šefom DPS-a. Zbog toga pozivamo kumove Bečića i Šaranovića da ni časa ne čase već podnesu krivičnu prijavu protiv Predraga Bulatovića, Nevena Gošovića, Velizara Kaluđerovića, Vlada Vujovića i daktilografa Bogdanovića, kako bi zaustavili još jednu izbornu krađu.

DF ostaje spreman da stavi potpis na krivičnu prijavu kumova Bečića i Šaranovića, samo ako dostave jedan dokaz o nepočinstvima ove organizovane kriminalne grupe. Ako već nismo uspjeli da spriječimo krađu magistarskog rada pl. Alekse, naša je obaveza da spriječimo krađu novih izbora u režiji Bulatovića, Gošovića, Kaluđerovića, Vujovića i daktilografa Bogdanovića.

Takođe vjerujemo da će kum Danilo Šaranović kako to i dolikuje pravim kumovima, stati u zaštitu njegovog Alekse ako se pojavi audio snimak lidera Demokrata, na kom moli jednog poznatog profesora da utiče na člana komisije, kako bi njegov plagijat bio proglašen originalom.

Ustvari nemamo sumnju da će ga Šaranović braniti, ali nismo sigurni za daktilografa Bogdanovića i političkog oceubicu Koprivicu, koji jedva čekaju da postanu prve kravate Demokrata. Ali zato nemamo dilemu ko je prvo dugme, jer kum nije dugme. Ili možda jeste, stoji u saopštenju.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *