DF Budva poručio DPS-u: Očito sunce štetno djeluje na vas dok šetate između ugostiteljskih objekata!

0

Izgleda da gospoda iz DPS ovih dana puno vremena provode na suncu šetajući od jednog do drugog ugostiteljskog objekta te im se stalno priviđaju nečije smjene. Njihova učestala saopštenja mogu da se sakupe u jedan zanimljiv zbornik viceva političkog posrnuća, saopšteno je iz DF-a Budve.

“Na ovaj inflatorni napad DPS poštenja i spominjanja nekakvih četkica za zube i ostalog pribora za ličnu higijenu, ne možemo a da se ne zapitamo: da li su to brzinsko pakovanje naučili od svojih prethodnika kada su ih specijalne jedinice privodile u Spuž zbog pohare budvanske kase i duga od preko 100 miliona eura?

Zbilja, gotovo je neukusno da članovi partije koja je 10 godina bila na vlasti, i koja je za to vrijeme ostavila čitav niz kapitalnih promašaja bilo kome drži moralne lekcije. Ali pošto ih pamćenje slabo služi, da podsjetimo građane i sveukupnu javnost na njihov učinak: postrojenje za desalinizaciju vode na Zavali koje ne radi, šetalište u Petrovcu koje nisu mogli da popločaju nekoliko godina a cifra je višemilionska za 800 metara staze, rijeka Bečića je bila deponija, uplatili ste skoro tri miliona eura nekoj nepoznatoj firmi iz Urugvaja, trajno ste oštetiliu Budvu malverzacijama vezanim za postrojenje WTE na Vještici, o kašnjenju plata po pola godine da ne pričamo i kao kruna svega : dvojica vaših predsjednika Opštine završila su u zatvoru, a glavni ideolog vaše partije je na privremenom boravku u Beogradu.

Umjesto da se distancirate od lopova iz prethodne garniture vi ste nastavili da kradete, ali sada kradete izbornu volju građana. Kradete jer ste obične kukavice koje ne smiju da izađu na izbore jer znaju da su građani odlučili još jasnije da vam kažu da niste više dobrodošli u Budvi.

Posebno nas čudi konstatacija da se Budvom rukovodi iz Podgorice iznešena od strane partije koja se u samoj partiji ne pita ništa već je koriste kao otirač neiživljenih ambicija iz Crnogorske. A kada vam je već toliko stalo do Budve, ko će da odgovara za zabijanje ankera u zidine Starog grada, bez dozvola, rješenja i saglasnosti? Vi ste devastirali kulturno – istorijski spomenik i još se usuđujete da držite slovo o lokal patriotizmu. Vi koji ste se obrukali neznanjem i neobrazovanjem i nepoznavanjem rada Skupštine Opštine? Vi koji ni jednu riječ ne napišete bez amina Andrije Nikolića?

A pošto vidimo da pratite ko nas posjećuje, saopštenju prilažemo i svježu fotografiju, slikanu danas. Obećavamo da ćemo vas redovno izvještavati o posjetama od strane funkcionera i poslanika DF, ali ne samo njih, koji nam pružaju podršku u odbrani izborne volje građana Budve”, stoji u saopštenju.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.