DF Budva: DPS prijeti Džakoviću, pukla tikva među partnerima

DF Budva: DPS prijeti Džakoviću, pukla tikva među partnerima

Koalicija predvođena DPS-om ušla je u otvoreni sukob sa odmetnutim odbornikom Stevanom Džakovićem, saopšteno je iz DF-a Budva.

“DPS je uputio sad već otvorene prijetnje Džakoviću da dođe na sljedeću sjednicu i glasa za zaduženje Opštine Budva što on odbija. Upravo je Džaković, prije nego sto je izdao svoje birače i opoziciju, bio najveći kritičar WTE-a i projekta otpadnih voda i upravo iz tih razloga tvrdi da ne želi da glasa da se Budvi nametne novo zaduženje od 30 miliona – plus kamate, što će građane Budve koštati oko 40 miliona eura.

Bolje upućeni ipak tvrde da se radi o običnoj trgovini i da će Džaković pristati na sve ukoliko DPS prihvati da na mjesto glavnog urednika TV Budva imenuje njemu blisku osobu nakon nasilnog preuzimanja TV i Radio Budve koju DPS trenutno sprovodi.

DPS je prethodno odbio da na izbornu listu postavi Džakovića zbog otpora opštinskog odbora DPS-a. Time su i Crnogorska i DPS ostavili Džakovića bez mjesta u sledećem sazivu Skupštine. Nezvanično saznajemo da je iz tog razloga došlo i do teškog verbalnog obračuna, na ivici fizičkog sukoba, između Džakovića i Anđele Ivanović”, navodi se u saopštenju.

Related posts

6 Comments

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *