DF: Brajović i Gvozdenović spriječili učešće Medojevića na Parlamentarnoj Skupštini NATO-a

DF: Brajović i Gvozdenović spriječili učešće Medojevića na Parlamentarnoj Skupštini NATO-a

Predsjednik Skupštine Ivan Brajović i potpredsjednik Branimir Gvozdenović spriječili su Nebojšu Medojevića, poslanika DF-a da učestvuje na Parlamentarnoj Skupštini NATO-a, saopšteno je iz DF-a.

Predsjednik PzP-a i jedan od lidera DF-a, kako stoji u saopštenju, brutalno je spriječen da učestvuje u sesiji Parlamantarne Skupštine NATO koja se održava u Vašingtonu od 09-12. decembra.

Iako je Medojević punopravni član Delegacije Skupštine Crne Gore u Parlamentarnoj Skupštini NATO i uredno je obavjestio rukovodstvo Skupštine da ce prisustvovati ovoj sesiji koja se bavi bezbjednosnim prijetanjama, hibridnim ratom, terorizmom, uticajem Rusije i Kine u Evropi, obavješten je od Generalnog Sekretara PA Davida Hobsa da ga uprava Skupštine Crne Gore NIJE FORMALNO PRIJAVILA.

“Nemam nikakvu dilemu da se radi o politički motivisanoj opstrukciji od strane Gvozdenovića i Brajovića, jer su ocijenili da bi moji nastupi i bilateralni sastanci sa važnim ljudima iz sektora odbrane i bezbjednosti iz najjačih zemalja Zapada, nanijeli ozbiljnu političku štetu korumpiranom crnogorskom režimu. Zato su odlučili da po svaku cijenu, pa i po cijenu medjunarodne blamaž spriječe moje učešće.

Ja sam siguran da su i oni svjesni da istina o vezama crnogorskog režima sa transnacionalnim kartelima za šverc kokaina, oružja, ljudi, cigareta i pranju prljavog novca polako ali sigurno postaje glavni znak prepoznavanja ove vlasti u međunarodnoj zajednici i da ce sve češće, na ovakve i slične skupove biti pozivani i predstavnici DF-a, rekao je Medojević.

Posebno je, kako kaže, pripremio prezentaciju o stvarnim vezama ruske mafije, bezbjednosnih struktura, tajkuna sa vrhom crnogorskog režima, i audio snimke razgovora glavnog ruskog čovjeka u Crnoj Gori Milana Roćena.

Related posts

1 Comment

  1. YU

    MEDOJEVIĆ U ZADNJE VRIJEME I ONAKO NE ZNA ŠTO RADI.OVDJE JE PROTIV MILA A U SRBIJI ZA ĐILASA ŠTO NIKAKO NE IDE JEDNO SA DRUGIM.

    Reply

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *