DF: Braća Đukanović razmišljaju da ukinu internet u strahu od litija!

0

Antihrišćanski diktatorski režim DPS je u panici zbog otpora vjernog naroda i građana Crne Gore u odbrani naših svetinja. U završnoj fazi svakog diktatora on pokušava da kreira lažnu stvarnost i preko kontrolisanih medija prezentira lažnu sliku, umanji broj učesnika litija i sakrije strah njihovih članova i funkcionera pred činjenicama koje su neumoljive, ocijenili au iz Internet tima DF-a.

“Šef režima je sinoć u kompletnom rastrojstvu naredio svojim saradnicima da po svaku cijenu rješavaju ovaj problem “ jer on ne može sve sam” i botovi DPS su dobili nalog da prijavljuju stranicu DF Facebook-u kako bi spriječili intezivne aktivnosti Internet tima DF.

Tako su tradicionalni špijuni i dostavljači iz DPS zatrpali FB sa lažnim žalbama o radu stranice DF koja djeluje u skladu sa najboljim pravilima i praksom FB. Kao uobičajenu reakciju na slanje većeg broja dojava FB je automatski suspendovao reach za našu stranicu do 24.02. ove godine i mi ćemo danas uložiti žalbu jer naša stranica nije prekršila nijedno pravilo, stoji u saopštenju.

Od 260.000 aktivnih korisnika društvenih mreža, kako oni tvrde, već 188.154 je jasno otimanja svetinja i taj broj se povećava.

“DF zna da su naši internet borci noćna mora za šefa režima koji, ne razumije savremene tehnologije komunikacija, kao što ne razumije šta je Crkva i kako funkcioniše.

On i niegov brat su u paničnom strahu od nepoznatog i znaju samo za represiju, hapšenja, pretrese, zabrane, ukidanja medija. Internet se ne može uhapsiti, kao sto poslednja komunistička vlast u Evropi ne može formirati hrišćansku pravoslavnu Crkvu.

Ova panična reakcija braće Đukanović nakon sinoćnih litija i napad na FB stranicu DF-a je najbolji kompliment našem Internet timu i njihovom doprinosu odbrani svetinja, kažu oz DF-a i poručuju:

NE DAMO SVETINJE. NEMA POVLAČENJA. NEMA PREDAJE! SLOBODA ILI NIŠTA!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.