DF: Ako Bečić ima dokaze da su Peđa, Neven, Veljo i Vlado prodali izbore neka ih preda Katniću!

DF: Ako Bečić ima dokaze da su Peđa, Neven, Veljo i Vlado prodali izbore neka ih preda Katniću!

Glupost, neznanje i nevaspitanje kao univerzalna kategorija Demokrata predstavljaju najbolji promo sadržaj ove družine koji se može stati i onu narodnu: “Ko sa đecom liježe..”, navode u DF-u.

“Upravo je ova politička pačurlija danas pokazala da nije odmakla od početka i da će njihovo “pa-pa” bavljenje politikom završiti u loncu Brana Gvozdenovića. Za raziliku od Alekse Bečića, ne vidimo nijedan razlog zašto bi se Predrag Bulatović, Neven Gošović, Vlado Vujović i daktilograf Bogdanović crvenili zbog zajedničke prošlosti u SNP-u. Zato pozivamo Aleksu Bečića ako ima dokaze o ovoj organizovanoj kriminalnoj grupi koju su formirali Bulatović, Gošović, Vujović i Bogdanović, a koja je u kontinuitetu “prodavala” izbore DPS-u, da ih odmah dostavi Milivoju Katniću, kažu u DF-u.

Spremni smo ako ostvarimo uvid u dokazni materijal da i sami stavimo potpis na krivičnu prijavu protiv Bulatovića, Gošovića, Kaluđerovića, Vujovića i Bogdanovića.

“Jer govoriti o jednom, a ne podmenuti sve predstavlja kosmičku nepravdu. U međuvremenu, dok ne vidimo dokaze, znamo da je dosad jedina dokazana krađa magistarski rad plagistra Alekse Bečića. Zato javnost ima pravo da zna da li je pl. Aleksa obavio nekoliko telefonskih razgovora sa veoma poznatim profesorom kako bi ovaj izvršio uticaj na svog kolegu, člana Komisije, da Bečićev rad proglasi originalom. I da li će Bečić podnijeti ostavku na sve funkcije ako se ovo ispostavi kao tačno. A što se tiče crvenjenja, priznajemo da ste u tome majstori- vi ste i stavili crvene kravate da se crvene umjesto vaših obraza”, saopšteno je iz DF-a.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *