Detalji likvidacije Stefana Šarovića: U ubistvu učestvovao i mještanin!

0

U okviru dosadašnje istrage o ubistvu Novljanina Stefana Šarovića (31) poznato je da policija traga za dvije osobe za koje se sumnja da su učestvovale u ubistvu. Pronađen je motor koji su napadači koristili i sa njega su izuzeti DNK tragovi koji će biti upoređeni sa bazom u danilovgradskom Forenzičkom centru.

Šarović je ubijen u četvrtak, 6. juna, u 15.20 časova u dvorištu vile “Akacija hil” u kojoj je živio, u naselju Počukac u Đenovićima.

Pobjeda piše da policija traga za crnogorskim i bosanskim državljanima koji su neposredno prije ubistva sa Šarovićem sjedjeli u lokalu koji se nalazi u blizini vile “Akacija hil”.

Vijesti pozivajući se na nezvanične izvore iz policije navode da su Šarovićeve ubice nakon počinjenog krivičnog djela navodno pobjegle u brdo iznad Đenovića i sakrili se u nekoj od pećina.

Policija je došla do saznanja da je jedan od osumnjičenih mještanin i da mu je teren Pevesilje koji je prepun pećina dobro poznat.

“Identifikovali smo osumnjičene koji su mlađe životne dobi. Nakon ubistva pobjegli su u brdo iznad vile Akacija i tu ih tražimo. U potragu je uključena i helikopterska jedinica, policijski psi, a koristimo i termovizijsku kameru”, rekao je sagovomik Vijesti iz policije.

U Šarovića je ubica ispalio više hitaca, a nakon toga sa saučesnikom koji ga je čekao na motoru pobjegao. Odmah po prijemu informacije da se u Đenovićima desilo ubistvo, angažovane su sve jedinice policije na terenu. Postojale su indicije da se ubica krije na području Bijele i Zelenike, pa se u potragu uključio i helikopter Ministarstva unutrašnjih poslova. Helikopter je gotovo dva sata nadlijetao priobalni pojas, kao i okolna naselja i brda obrasla šumom.

Mediji navode da se prema preliminarnim rezultatima istrage, radi o profesionalno odrađenom ubistvu.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.