Detalji iz istrage: Velja Nevolja i šefovi MUP-a planirali da otmu Danila Vučića!

5

 

Mafijaški klan Veljka Belivuka i ljudi iz vrha MUP i države koji su sarađivali s tim klanom planirali su otmicu Danila Vučića, predsjednikovog sina, saznaje Srpski telegraf. Ova saznanja potvrđuje i činjenica da je bivšoj državnoj sekretarki MUP Dijani Hrkalović upravo ovo pitanje postavljeno tokom saslušanja u SBPOK.

Kako navode izvori dobro upućeni u istragu koja se vodi nakon hapšenja Belivukovog klana, kampanja vođena protiv porodice Vučić, a koja je imala za cilj kriminalizaciju predsjednika i njegovih najbližih, trebalo je da ima epilog otmicom Danila. To bi, kako su kriminalci i njihovi inspiratori planirali, bilo predstavljeno kao međusobni obračun klanova. 

-Prljava kampanja je vođena godinama. Prvo protiv samog predsjednika Aleksandra Vučića, uz planiranje i njegove likvidacije. Međutim, ipak se šef države u jednom trenutku pokazao kao prekrupan zalogaj s obzirom na obezbjeđenje koje ima, pa je ugovorena rezervna strategija. U toj strategiji ključna tačka je trebalo da bude Danilova otmica – objašnjava dobro upućeni izvor.

Teren je pripreman ne mjesecima nego godinama.

– Danilo je fizički praćen, a svaki njegov korak po potrebi je dojavljivan određenim krugovima, između ostalog, i pojedinim medijima. Ovi su zatim to objavljivali i koristili da Danila prikažu kao nekog ko se druži sa problematičnim ljudima. Sve je to do tančina razrađivano na tajnim sastancima kojima su, povremeno, prisustvovali i stranci – kaže naš izvor.

Stavljanje tačke

Prema saznanjima do kojih su došle srpske službe, u trenutku kada je procjejeno da se Aleksandru Vučiću ne može lako prići, Danilo je targetiran kao meta. Sve vrijeme, prisluškivani su, inače, šef države, Danilo, ali i brat Andrej i Vučićev otac Anđelko.

– Belivuk je neprestano bio u komunikaciji sa pojedinim ljudima iz vrha MUP i države. Mreža oko Danila polako se plela i, da nije došlo do hapšenja grupe Velje Nevolje, plan o otmici bi bio realizovan u najskorije vrijeme. Time bi, kako su oni planirali, bila stavljena tačka na Vučićevu političku karijeru jer bi se dokazalo da je njegov sin dio određenog klana – objašnjava sagovornik.

5 Comments
 1. Ivi komentariše

  Djecu… A u p. m.

  17
  2
 2. Peconijevi Telohranitelji komentariše

  Nas predsjednik obozava da ga narod sazalijeva. Zato mnogo cvili i kukumauce: te toboznji atentet, pa “prisluskivanje” i ovo najnovije da mu “kidnapuju” malog sina od 24 godine i 120 kg zive vage?

  71
  22
 3. Tarmi komentariše

  Sklanja se konkurencija malom Danilu i njegovim prijateljima

  117
  19
 4. ajica komentariše

  au picku materinu zamislite naroda da mu velja nevolja blizak partner i njemu i bratu kidnapuje sina pa onda sam sebe prisluskuje pa onda stalno trazi nekakav njegov poligraf . ovaj vucic provlaci preko ovih medija price za malu djecu ili andersenove bajke ali mi neznamo zasto borba ako pretenduje da izvjestava objektivno uzima informacije iz kurira ,alo , srpskog telegrafa i raznih drugih vucicevih tabloida . ovo je prevrsilo svaku mjeru . ovo moze da prodje samo kod djece u vrticu i cemu ovakva objavljivanja sluze nije mi jasno . dajte malo o vakcinama to je vuciceva omiljena tema kad ce poceti da proizvodi sinofarm a kad sputnjik v . njem u bi odgovaralo da ova njegova pandemija traje i da se ne zavrsava a pogledajte i pored te njegove masovne vakcinacije koliko mu je na dnevnom nivou zarazeno i koliko je umrlih i zasto je u svadji krizni stab sa konom i politickim politbiroom koji upravlja kisicka i vucic.

  104
  19
 5. Niki komentariše

  Ispade da je vucko kindapovao velju

  83
  8
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.