Detalji istrage protiv Srđana Vušurovića: Sa metkom u cijevi čekao Jabučanina

2

Državljanin Republike Srbije Srđan Vušurović kojeg su pripadnici Specijalnog tima policije uhapsili nedavno u Podgorici, koji se sumnjiči za planiranje likvidacije Aleksandra Jabučanina, je prilikom hapšenja imao pištolj sa 14 metaka, sa jednimu cijevi, piše Dan.

Takođe, na sebi je imao duplu odjeću. Jednu, kako vjeruju iz istrage, koju je mogao da odbaci, a pritom nije imao nikakav telefon sa sobom. Par minuta nakon hapšenja ispred zgrade se pojavio Jabučanin koji je, prema sumnjama istrage, bio potencijalna žrtva.

Tokom saslušanja kod specijalnog tužioca Saše Čađenovića negirao je krivična djela koja mu se stavljaju na teret i optužio policiju da su ga tukli kako bi iznudili priznanje.

Aleksandar Jabučanin i ranije je bio meta pokušaja ubistva na Cetinju. Tada je ranjen sa više metaka, ali je uspio da preživi napad. Osumnjičeni Srđan Vušurović nelegalno posjedovanje pištolja pravdao je odbranom da ga je nabavio radi lične bezbjednosti, te da nije pripadnik klanova, kao i da nije imao namjeru da ubije nekoga.

2 Comments
  1. Ivi komentariše

    Kako lažu,pa ovo je neverovatno. Duplo odijelo? Aoooo…

  2. vaso komentariše

    Pištolj je bio na vodu😂😂

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.