Detalji hapšenja Miloša Vidmara i Miloša Radovića: Eksploziv spreman za “kavčane”

0

Uhapšeni Miloš Vidmar i Miloš Radović su bezbjednosno interesantne osobe i povezane su sa škaljarskim klanom, potvrđeno je Borbi u policiji. Kod njih je pronađen kilogram plastičnog eksploziva koji je bio namijenjen za likvidaciju nekog iz suparničkog “kavačkog” klana. Kod njih dvojice nije pronađeno oružje. Uhapšeni su u momentu kada su vozilom prevozili eksploziv, u Zagoriču, u ulici IX Crnogorske brigade.
Oni su praćeni nekoliko dana, a inspektori nijesu došli do imena lica koje bi bilo napadnuto, osim što operativni podaci govore da bi meta napada bio neko od “kavčana”.
-Inspektori podgoričke policije postupajući po operativnim saznanjima u Ulici Devete crnogorske brigade zaustavili su “golf 4” (PG FB 771) u kom su bila dva bezbjednosno interesantna lica. U vozilu je pronađena eksplozivna naprava, tačnije kilogram eksploziva, sa magnetom spremnim za postavljanje i mehanizmom za daljinsko aktiviranje”, navode u policiji.
Rat škaljaraca i kavčana počeo je prije par godina zbog nestanka 300 kilograma kokaina u Valensiji.
Miloš Vidmar je hapšen prošle godine zbog sumnje da je sa još jednim licem u blizini autobuske stanice u Podgorici napao službenika Interventne jedinice Rada Bulatovića.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.