Deset znakova da ste svom dragom centar svijeta

0

Jedan od najvažnijih segmenata života jeste ljubav. Dajemo je, tražimo je, nađemo je, a onda se non-stop pitamo šta se krije u glavi i srcu našeg partnera. Da li nas on voli, a šta baš sada radi, šta određen gest znači…. Pitanja nam ne daju mira.

Ponekad nam je jednostavno potrebna potvrda da smo voljeni, ali kako to da znamo. Kako da znate da li ste svom partneru stvarno centar svijeta? Ili pak to niste.Evo znakova da ste voljeni:

1. Ima vas na umu kada donosi velike i važne odluke

Vaše mišljenje uvek mu je važno, nezavisno od situacije. Na primjer, muškarac koji vas voli neće prihvatiti novi posao, a da o tome prije nije razgovarao s vama. Želi da učestvujete u svim velikim odlukama koje se tiču njegovog ličnog i vašeg zajedničkog života.

2. Govori vam stvari koje nikom drugom nije rekao

Muškarci se ne povjeravaju lako i ne bilo kome. Ako s vama dijeli i svoje najskrivenije tajne i otkriva stvari koje nije rekao ni najboljem prijatelju, onda ima beskrajno povjerenje u vas.

3. Želi s vama da provodi puno vremena

Čak i kad su vam rasporedi prenatrpani, on uvek nađe vremena za vas. On ne čeka vaš poziv – sam inicira izlaske i druženja.

4. Voli s vama da razgovara o (zajedničkoj) budućnosti

Mnogi muškarci strahuju od razgovora o zajedničkoj budućnosti čak i kada su iskreno zaljubljeni. Ako vaš partner s tim nema problema, dobili ste džekpot. Muškarac ne mora da bude 100 odsto spreman za velike korake u odnosu, ali činjenica da o njima otvoreno razgovara dokaz je odgovornog i zrelog razmišljanja.

5. Ponosan je na vas

Nikad ne ostaje ravnodušan na vaše uspjehe i raduje im se. Kad god ima priliku za to, ponosno se prije drugima pohvali vama.

6. Brine o vama i želi da budete srećni
Ne tretira vas kao kraljicu zato što misli da mora – on to iskreno želi. Sluša vaše priče s posla, masira vam vrat i stopala nakon posla, pripremi večeru kada ste umorni… Briga o vama jedan je od njegovih prioriteta.

7. Podržava vaše ciljeve

Ne osjeća se ugroženo zbog činjenice da želite biti uspješna i ostvarena žena. Podržava vas u svemu što želite da uradite. Uvek je uz vas kada vam zatreba savjet i pomoć jer želi videti kako ostvarujete svoje snove i biti uz vas kad se to dogodi.

8. Ne flertuje s drugim ženama

Svi smo mi ljudi od krvi i mesa. Baš kao što ćemo mi žene prokomentarisati naočitog muškarca, tako će i oni zapaziti zgodnu ženu. U tome nema ništa loše, a do problema dolazi samo kad se prelazi granica dopustivog u vezi. Očiti flert s drugim ženama definitivno ulazi u kategoriju prestupa i mnogo muškaraca ne odriče se flertovanja čak ni kada su u vezi. Muškarcu kojem flert ni ne pada na pamet definitivno ste centar svijeta.

9. Ne skriva vas od porodice i prijatelja

Ništa ne unosi više sumnje u ženu od muškarca koji je ne želi predstaviti svojim prijateljima i porodici. Naravno, za sve postoji vrijeme i mesto, pa niko ne očekuje porodični ručak nakon prvog sastanka. Kada ste se dovoljno zbližili, sasvim je prirodno imati potrebu da upoznate svoju posebnu osobu s najmilijima. Muškarac koji vas bez zadrške uvodi u svoj krug prijatelja i predstavlja porodici definitivno vas želi u svom životu.

10. Ne povlači se na prvi znak problema

Rasprave i svađe sastavni su dio svakog ljubavnog odnosa. Ne postoji veza bez problema, a hoće li to na njoj ostaviti neizbrisiv trag, zavisi isključivo od komunikacije između partnera. Izbjegavanje otvorenog razgovora loš je znak. S druge strane, sposobnost hvatanja ukoštac s problemima i želja da se ti isti problemi riješe kako biste imali što funkcionalniji odnos znak je kvalitetnog muškarca koji vas iskreno voli i stalo mu je do toga da stvari između vas budu pod kontrolom.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.