Depozit uplati, bonuse uhvati – samo u Meridianu

0

Okušaj sreću u uzbudljivom klađenju na sportske događaje ili kazinu! Pritom u potpunosti kontrolišeš svoje izdatke i plaćaj online brzo i nekomplikovano.

Uplata depozita na Meridianbet nalog  nikad nije bila lakša i jednostavnija. Načina je mnogo, a ti odaberi onaj najjednostavniji.

Samo u MERIDIANU su zastupljene  nove generacije plaćanja kao sto su Paysafe GOLD  vaučeri.

Uplati putem Paysafe GOLD vaučera i dobijaš  bonus 5% na svaku uplatu.   Paysafe Gold  vaučeri se mogu kupiti na Tobacco S press kioscima, a tačne lokacije možeš vidjeti na linku OVDJE

Ali to nije jedini bonus.

Tvoj novac kod nas vrijedi više. Zato te Meridianbet nagradjuje sa 5% bonusa na svaku uplatu putem pošte ili banke.

Sa ciljem pružanja što više načina uplate Meridianbet u svojoj ponudi ima i platni sistem putem J&A terminala, koji je omogućio da u bilo koje doba dana, na jednostavan način i bez čekanja izvršiš uplatu na Meridianbet nalog. Svaka uplata ti donosi novu šansu da svakog petka dobiješ: 10 eur bonus novca ili 20 besplatnih spinova

Sredstva na tvoj Meridianbet nalog možeš uplatiti i putem e-bankinga, jednostavno i  od kuće, a na svaku uplatu imaš još 5% bonusa. Za tebe smo pripremili nekoliko najznačajnijih banaka u Crnoj Gori za korišćenje ovog servisa: Addiko Banka, Hipotekarna banka, NLB Montenegrobanka, Prva banka Crne Gore, Crnogorska Komercijalna Banka.

Ako je tvoj izbor e-wallet način plaćanja i za to ima rešenje. U Meridianu možeš uplatiti putem Skrill računa i Neteller računa.

Odlična stvar kod Skrill računa je što nudi veliku fleksibilnost kad su u pitanju mogućnosti uplate. Tako ćeš na račun moći uplatiti preko kreditnih ili debitnih kartica – VISA, VISA Electron, Mastercard. Osim toga račun možeš dopuniti preko bankovnog transfera iz tvoje banke, ali i preko Bitcoina, paysafecard vaučera  ili paysafecard računa. Prednost plaćanja Netellerom je momentalna realizacija uplata. Uplaćeni novac (depozit) ti je istog trenutka na raspolaganju.

Zato, uplati depozit na način koji ti najviše odgovara u uživaj u pogodnostima koje dobijaš.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.