Demokrate: SD i dalje misli da nisu kažnjiva djela ako potiču iz njihovih krugova

0

Umjesto da osudi napad na funkcionere i aktiviste koalicije “Mir je naša nacija”, SD se služi političkim trikovima i napada žrtve političko-kriminalnih akcija. Međutim, svakom građaninu Nikšića je jasno zašto je SD odlučio da štiti naoružane napadače, a napada časne i poštene ljude. To niti je slučajno niti iz neznanja, već zbog činjenice da ulični banditi upravo dolaze i djeluju po nalozima struktura kojima pripada i SD, saopšteno je iz Demokratske Crne Gore.

“U reagovanju protiv Radovića, SD neskriveno štiti i opravdava napadače, što je prije svega nemoralno i nečasno, ali očekivano od takve političke organizacije. Pozivanjem da se sankcioniše Radović, a ne napadači, ova partija nije daleko odmakla od onoga što je i ranije bila, dio autokratskog aparata koji odlučuje po partijskoj ili drugoj liniji, a ne po zakonima države Crne Gore”, poručuju u saopštenju.

SD i dalje misli da nijesu kažnjiva krivična djela, navode iz Demokrata, ako su učinjena od strane njihovih članova ili po njihovim ili nalozima njima bliskih političkih struktura. Gospodo iz SD-a, poručuju Demokrate, morate znati da je epoha takve politike okončana 30. avgusta, a biće zapečaćena 14. marta u Nikšiću.

“Zašto nijeste pozvali na poštovanje zakona i sankcionisanje nakon očiglednog kršenja mjera na patriotskom skupu? Zaboravili ste kršenje mjera od strane Bemaxa, Milutina Simovića, Veselina Grbovića i stotina drugih. Svaki građanin Nikšića i Crne Gore navešće najmanje deset primjera kršenja mjera od strane vaših funkcionera. Umjesto da postupate pravično i politički korektno, vi tražite sankcionisanje onih koji su bili meta i žrtva opasnih kriminalaca”, ističu u saopštenju.

Zatim su najavili da očekuju  dobar rezultat na lokalnim izborima u Nikšiću.

“Međutim, kriminalne strukture 14. marta odlaze sa SD-om iz Nikšića, a pobjeđuje multietnički i vazda antifašistički Nikšić. Za razliku od vaših metoda, mi pobjeđujemo znanjem i olovko”, zaključuju iz Demokrata.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.