Demokrate: Ranko vrijedi koliko i Šešelj

0

Ako je neko do sada imao dilemu zašto se po Cucama i dalje raširila kletva: “Dabogda političku karijeru završio kao Ranko Krivokapić”, nakon njegovog posljednjeg intervjua datog Portalu RTCG, sada je više nema. Zato što politička karijera Krivokapića skončava u najtežim mukama paranoje, frustracijama i opsjednutosti Demokratskom Crnom Gorom, saopštio je danas odbornik Demokrata u Skupštini Glavnog grada Branko Vuković.

“Jasno nam je i zašto bivši lider, bivše partije, ima psihološku fiksaciju na radikale. To je zato što na političkom tržištu, vrijedi, u vrh glave, taman koliko i Šešelj, pa nije slučajnost ni to što kao Šešelj govori, što se kao Šešelj ponaša i što kao Šešelj medijski nastupa”, naveo je Vuković.

Kako je istakao, ne bi ih iznenadilo ni da se, ubuduće, isto kao Šešelj, u svojstvu bivšeg lidera bivše partije, počne pojavljivati i u rijaliti programima.

“Preostaje samo da nam kaže u kojem rijalitiju da ga očekujemo. Sve u svemu Krivokapić je crnogorski Dimitrije Ljotić. Dok ne nađe adekvatan format za svoje medijske nastupe, ostavljamo ga da lije suze nad svojom političkom sudbinom za koju, sada, valjda, i sam uviđa koliko je bila tužna”, poručio je Vuković.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.