Demokrate: Neka takozvane Socijaldemokrate odmore; svako zna gdje ih boli

7

Demokrate Herceg Novog reagovale su na saopštenje Socijaldemokrata u kom se navodi da se partija Alekse Bečića predstavlja kao branitelj Ustava a onda se hvali kako nisu bili za njega.

Reagovanje Demokrata HN prenosimo u cjelosti:

Prvo da jasno kažemo da nam je drago što kompletna bivša vlast, oni koji su razorili Crnu Goru, kampanju bazira na napadima na Demokrate. Nema većeg dokaza da radimo dobro i u interesu svih građana od toga da vas napadaju oni koji su te građane opljačkali, zemlju poharali, a danas bi da je dijele i sukobljavaju. Sama ta činjenica je dokaz građanima ko je njihov najveći protivnik.

Nakon propadajućeg DPS-a, danas se pokušajem jeftinog moralisanja javlja i onaj drugi, mnogo manji dio odlazećeg cirkusa, grupacija poznata kao SD koja ne postoji u glasačkom tijelu. Oni bi vidimo takođe malo moralisali Demokratama.

Oni, koji su upropastili i do bankrota doveli sve čega su se dotakli.
Oni, koji su toliko stručni da su čak i aerodrome doveli na ivicu opstanka.
Oni, koji su „zaboravili“ petlju na auto-putu vrijednu 30 miliona eura.
Oni, čiji su funkcioneri lažno svjedočili u „aferi Ramada“.
Oni, čije će se brojne afere i zloupotrebe tek razjašnjavati.
Oni, koji su u narodu poznati kao partija uhljeba.

Neka i takozvane Socijaldemokrate odmore; svako zna gdje ih boli, i da je socijaldemokratija u njihovom imenu samo tužni ukras. Za razliku od takvih, Demokrate su nastale na ideji da pošteno rade i rješavaju stvari vodeći ovo društvo naprijed, ka pravdi i jednakosti svih građana.

Znaju oni da nismo poslušnici i da nikad nećemo služiti mafiji, posebno ne za mrvice sa stola DPS pljačke i pohare. Znaju svi da s nama oko toga nema ni razgovora.

Još ih više boli to što nikad nismo pristali na zlo nacional-šovinističkog razaranja ovog društva, već umjesto toga razaramo koncept u kojem mafija može od građana da radi šta želi.
A najviše ih boli činjenica da nam ljudi vjeruju, i da svakim danom, svakim realizovanim projektom raste povjerenje u našu viziju društva u kojem nema privilegovanih.

Neka nam nestajući SD kaže koji je funkcioner Demokrata makar stavljen pod sumnju za jedan jedini euro pronevjere, a kamo li osuđen?

Da li smo ikad dovedeni u vezu sa jednim jedinim eurom tuđeg, ili na bilo koji način kompromitovanog novca?
Da li se bilo ko iz Demokrata ikad igdje ponio kao radikal ili šovinista, na bilo koji način ugrozivši mir i interes građana?

Zato, neka se i lažne socijaldemokrate opuste; sve navedeno odlično znaju i prepoznaju građani Herceg Novog, ali i cijele Crne Gore, u što ćete imati priliku da se uvjerite za samo nekoliko dana.

7 Comments
 1. Ivi komentariše

  Pa što vodiš Mickeja i onoga iz ekonomije da upplaćujete socijalnu i obećava te radna mjesta. Sram te bilo lopove jedan, od državnih para gradi kampanju a dobio si za izbore. Lažovi, ENO se onaj zavukao u Nikšić ne izlazi niti će preteć. On zna ko je na koga pucao pred bolnicu. Pi lažovi jedni, pi!

  23
  1
  1. Ivi komentariše

   Kad je Milivoje rekao da ste djecu od sudija čašćavali po 200 evra da utičete na presude onda nijeste mogli da se setite, ne da nije, nego da se ne možete setiti. Ubio ga je i ubio. Je li on bio pred bolnicu i to gledao? Pa se sad zavuklo u mišju rupu, kandidat za gradonacelnika Nikšić. Pa dje je?

   22
   1
 2. MIKI komentariše

  Sto si varao, varao si, sumnjam Becicu da ces uspijet opet nekog prevarit.Sto ne drzis mitinge u Rozaje, Gusinje, Ulcinj, i ostale metropole, gde te mnogo vole, no si dosao u Srpske sredine, da pokusas nekog da izvaras.Zato braco Srbi, svi za Srpsku Boku, svi ZBHN.

  25
  2
 3. branislav komentariše

  Nijesu Novljani naivni .Zna se ko drži do date riječi a ko okoliši.Ono što obećaju za to se bore do kraja.Znaju novljani koja je to koalicija.

  16
 4. ajica komentariše

  novljani svi navijamo za vas i vasu koaliciju zbhnb ne nasijedajte na prevarante demokrate i urase tj koncern vijesti i abazovica i njegovog simijanovica agenta cie koji su ponijeli pobjedu koalicije za buducnost crne gore i prevarili cijelu crnu goru . u pamet se novljani i ne nasijedajte onima koji priznaju kosovo i premijera kurtija jer ti su isti prevarili nas sve . svi smo za vas novljani ne izdajte svoje pretke sa srecom novljani.

  10
 5. Kontra revolucija komentariše

  Demokrate ???.
  Demokratski izdali koalicione partnere !.
  Ne slušate mafiju ???.
  Al slušate ambasade što je još gore,robovi necasni, prodani za šaku dolara !.
  Nemate vi ni ono D od demokrata, bagro ulizicka !.

 6. Zdravko Stanišić komentariše

  U koliko sati počinje radno vrijeme ovoj nekolicini sluga što po vas dan buxaju po tastaturi. Zaspi a li ova bjeda Rajova i 🐻va. PI u ustavi se počkem.

  1
  1
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.