Demokrate nastavljaju po starom: Dok narod brani svetinje, stranka Alekse Bečića napada opoziciju!

1

Budvanske Demokrate poručile su aktulenom predsjedniku Opštine Careviću da se ne bruka viša, nazvavši ga „običnim potrčkom šefova DPS-a i mafije u Crnoj Gori“ koga je izmislio „Sveto Marović, a iskoristio dvojac Milo i Brano”.

Interesantno je da Demokrate nastavljaju sa napadima na opoziciju u momentu dok traje odbrana svetinja.

Oni su se oglasili nakon saopštenja Carevića u kome je odbacio optužbe istraživačkog centra MANS-a da je uzurpirao pola miliona kvadrata državne zemlje na kojoj je nelegalno desetak objekata.

Marko Bato Carević je juče kazao da “koordinisani napadi i neutemeljene optužbe koje dolaze od dobro poznatih adresa kojima smeta što je on prvi predsjednik opštine Budva koji se izjašnjava kao Srbin i koji dolazi iz političke grupacije Demokratski front (DF)”.

„Gospodine Careviću, prvo da vam se „izvinimo“ što smo se drznuli da vas pitamo, jeste li ukrali pola miliona kvadrata zemlje građana opštine Kotor. Ponavljamo još jednom da je osam odbornika Demokrata podržalo vaš izbor za predsjednika Opštine Budva, i sada jasno kažemo, ograđujući se od vas, da mi ni kao pojedinci, a ni kao partija ne želimo da budemo pod hipotekom vašeg očigledno kriminalnog djelovanja. Takođe, smatramo da imamo pravo na taj odgovor, mi koji smo glasali za vas tada, ali i građani i ukupna javnost!

1 Comment
  1. Hermes komentariše

    Da li je Bečić pozvao narod na litije?

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.