Demokrate nastavljaju opozicionu svađu: Đukanović stoji iza saopštenja SNP-a

1

Svakakvim epitetima nas SDP i SNP mogu „čašćavati“, jer je to inače dio njihovog vaspitanja koje su sticali u Đukanovićevom društvu i društvu sumnjivih biznismena ali, za razliku od njih, Đukanović nikad nije mogao da kupi nikog od Demokrata, jer se naš obraz i čast ne mogu kupiti u prodavnicama patika i stanovima po Kotoru i Podgorici, poručile su danas Demokrate.

U toj partiji ističu da će, imajući u vidu da se iz sadržaja saopštenja SDP-a i SNP-a nepogrešivo da zaključiti da su te dvije partije u koalicionom aranžmanu, Ranku Krivokapiću i njegovom portparolu odgovoriti u jednom saopštenju.

“Mada, možda bi najbolje bilo da smo odgovorili direktno DPS-u i Đukanoviću, jer je jasno da su pomenute bujice uvreda, bljutavih kvalifikacija, izmišljotina i udbaških prozivki sročene u tom centru”, naveli su u Demokratskoj Crnoj Gori.

Kako dodaju, kada Vladimira Jokovića i onoga u čiju zaštitu staje satjerate u ćošak, kada ostanu bez bilo kakvih argumenata i smislenih i iole civilizovanih odgovora, oni posežu za identitetskim pitanjima, zaštiti „države“ i svojih busija.

“A onda i za kontradiktornim klevetanjima. Kad ne mogu da nas kupe, onda smo seksisti, mačisti, homofobi, homoseksualci, oženjeni, sektaši, neoženjeni, partizani, četnici”, kažu Demokrate.

A umjesto komentara, naglašavaju, bolje je da se prisjete šta je svojevremeno Slavko Perović izjavio kad su ga pitali šta misli o SDP-u i Krivokapiću.

“Pi, mislim pi! SDP je najsramnija organizacija udbaška koja se ikad pojavila”, rekao je tada Perović, podsjećaju Demokrate.

No, kako dodaju, treba se vratiti onome od čega bježe i Krivokapić i njegov portparol.

“Kada časni Baćo Ivanović nije htio da prihvati ulogu opozicionog izdajnika koju su mu namijenili ova dvojica Đukanovićevih saradnika – da vrati Kotor DPS-u, Joković ga se odriče i umjesto da napada jednu od najvećih opozicionih izdaja posle Pozitivne i Draga Đurovića, on kritikuje odbornike koji nijesu htjeli da glasaju za smjenu Jokića. Ovo sve zato što, zamislite te perfidnosti i tog paradoksa, nije bitan Jokić, ali je bitan Šćekić i Krivokapić”, navode Demokrate.

Iako su, ističu, ćutali iz neke elementarne želje da se izbjegne opoziciono trvenje, ne mogu a da se u ovom kontekstu ne prisjete izjave koju je prije dva mjeseca dao visoki funkcioner SNP-a, kako bi prije glasao Mila i DPS nego Bečića i Demokrate.

“Isto tako se sjećamo da se Joković nikad nije ogradio od te izjave, jer ju je, sada je očigledno, on i naručio. Na kraju, Krivokapić i njegov portparol imaju još ponešto zajedničko: onako kako je Joković prodao nekada veliki SNP kad je po Crnoj Gori skupljao delegate za Srđana Milića, slično je SDP na čelu sa Krivokapićem krčmio Crnu Goru za šačicu privilegija koju mu je davao Milo Đukanović, dok ga nogom nije šutnuo iz vlasti. I kada je ovaj dvojac srušio opozicionu vlast u Kotoru, za nagradu koju je dobio od DPS-a i njihovih tajkuna, sada je dobio zadatak da za siću udara na Demokrate, iz razloga koji je svima više nego jasan: DPS je konstatovao da naš rast niko i nikada ne može zaustaviti”, poručuju Demokrate.

1 Comment
  1. Rade komentariše

    Bečić je premašio 30 procenata, a gdje su ostali. Ovakva prepucavanja i napadi na Demokrate samo im duvate u leđa da rastu. PRESTANITE MEĐUSOBNO NAPADANJE OPOZICIJO. NIKAD DEMOKRATE NIJESU PRVE NAPALE NIKOG IZ OPOZIC IJE.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.