Demokrate lažno optužile čelnika DF-a u Kotoru: Potpara glasao da Jokić i Perovićeva dobiju pravo na nadoknadu

Demokrate lažno optužile čelnika DF-a u Kotoru: Potpara glasao da Jokić i Perovićeva dobiju pravo na nadoknadu

“Podjele a ne pobjede” i dalje je ostala parola Demokrata, novopečenih koalicionih partnera DPS-a, koji na najprizemniji način žele nanijeti političku štetu DF-u. Pošto su svojim frustracijama i kompleksima napravili razdor u Kotoru, to su ponovili i na državnom nivou i time obesmislili trud kompletne opozicije. Sa podmetanjima su i juče nastavili. Da preciziramo, ako je Jokić nezakonito smijenjen, zašto je uputio zahtjev za isplatu 12 ličnih dohodaka, što je i bio razlog mog odlaska na tu sjednicu, kazao je Vladimir Potpara, predsjendik Nove srpske demokratije u Kotoru.

To je ujedno i jedina sjednica Odbora za izbor i imenovanje u ovom sazivu na kojoj je prisustvovao, “sa namjerom da obrazložim da Jokić i gđa Perović imaju pravo na traženu nadoknadu i glasao za njihove zahtjeve”.

-Ako je to bila loša namjera prema opozicionim kolegama onda prihvatam krivicu. Zbog čega je nastala greška u zapisniku, gdje stoji da sam bio uzdržan kod zahtjeva Dragice Perović, ne mogu sa sigurnošću da kazem ali ću tražiti da se ispravi jer svi prisutni dobro znaju kako sam glasao. Ima li logike da podržim zahtjev Jokića, a kod zahtjeva Dragice Perovic budem uzdržan.

Predali su vlast u Kotoru a za to žele okriviti nekog drugog, pa im je kriv čas Ranko Krivokapić, cas Vlado Potpara i Andrija Mandić, a ko ce biti sledeći vjerovatno ćemo saznati narednih dana. Istina je da je vlast u Kotoru, voljom Demokrata, srušena zbog jednog pilona i bove za privez što većeg broja brodova. Dakle, novac je bio jedan od glavnih razloga zašto su Demokrate predale vlast DPS-u.

A samo Demokrate i njihova mržnja prema DF, njegovim liderima i ostalima u opoziciji, mogla je u ovaj “slučaj” umiješati g. Andriju Mandića, koji ne samo da nije uticao na moju odluku već nije ni znao da sam prisustvovao ovoj sjednici.

Ako gospoda iz Demokrata smatraju da Vladimir Jokić nije trebao da uputi zahtjev za isplatu 12 ličnih dohodaka trebali su ga u tome spriječiti i time bi pomogli meni da ne napravim ovako “krupnu gresku”. U ovom slučaju važi ona “ne učini dobro da te zlo ne snađe”, a laži kojima se u kontinuitetu služe Demokrate dovele su ih do situacije u kojoj se sada nalaze, da su u koaliciji sa DPS i da ih članstvo masovno napušta”, rekao je Potpara.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *