Dejan Lakić objavio medijski rat: Otkriću malverzacije mog tetka Dana Petrovića i ko je vozio auto Alana Kožara!

5

Podgoričanin Dejan Lakić, kojeg tužilaštvo tereti da je učestvovao u milionskim utajama poreza poručio je da će raskrinkati sve malverzacije braće Đukanović, Mila i Aca, kao i Mirka Banovića, bivšeg šefa SAJ-a, ali i Dragana Bokana i svog tetka Danila Dana Petrovića.

“Jasno je da ovaj rat mora da ide do kraja i nemam namjeru da nikoga poštedim. Poručujem Đukanovićima i svim njihovim špijunima i kriminalcima da se neću zaustaviti jer su mi udarili na porodicu. Moja četiri člana porodice, na čelu sa starim ocem, nalazi se u Spužu, a oni misle da ću da ćutim zbog toga. Moja porodica nevnina leži u Spužu i ja nemam namjeru da ćutim. Vlasniku Fidije Joklu Blagojeviću poručujem da ću otkriti sve njegove malverzacije. Namješteni tender, korupciju i utaju koju si radio sa Ivanom Vukovićem. Blagojeviću, počeću od tvoje imovine u Velikom Mokrom Lugu u Srbiji, privatne kuće u Pivi, uplate koju si primio od blokiranog ministarstva na sjeveru Crne Gore, znaš ti preko koje advokatice… Raskrinkaću tvoje direktore i sina Ivana Blagojevića i pranje novca sa dvije firme Danila Petrovića, kazao je on.

Najavio je da će objaviti kako su direktori Aca Đukanovića vozili skupocjeni jaguar Alana Kožara iz Bara, koji se sada potražuje zbog nekih ubistava.

“Pričaćemo javno i poslovima koje je imao Dragan Bokan iz Volija sa nekim osumnjičenim u ovoj aferi utaje poreza. Objasniću i dokumentovati svoju vezu sa SAJ-em, i objasniti da Mirko Banović stoji iza ove torture koja mi se dešava. Odlučio sam da javno progovorim i o mom tetku Danilu Danu Petroviću, vlasniku Cijevne komerc i njegovom milionskom kreditu, navodi Lakić.

Posebno će poglavlje, kako kaže, zauzimati Miomir M. Mugoša, jer će posebno da objavi njegove krađe, malverzacije i afere, kao i reketiranje.

5 Comments
 1. Cetinjanin komentariše

  Gospodine Lakicu neodoljivo podsjecate na slucaj popismanjenog gosp.Duska Knezevica odn predjite sa rijeci na djela..ovako sve podsjeca na ucjenu tj u stilu ako me ostavite na miru cutacu..

  3
  2
  1. yu komentariše

   Bravo za komentar,upravo tako.

   1
   1
 2. Stoka komentariše

  Otkriću ovo otkriću ono. Ajde brate otkrij više, čemu čekanje!? Kad misliš da otkriješ?

  3
  1
 3. No name komentariše

  Koji komad budale!

  3
  1
 4. Traktorist komentariše

  Ljudi moji koja je to litiojebina, đe se ono potpisuje za litibradateustase

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.