Dejan Lakić nastavlja sa optužbama: Miomir M. Mugoša je znao za milionske malverzacije, Katnić ne smije da uhapsi!

3

Dejan Lakić, kojeg SDT potražuje da je dio kriminalne grupe koja je utajila milionske iznose, tvrdi da je direktor Poreske uprave Miomir M. Mugoša znao za sve malverzacije i da je morao i on biti uhapšen.

“Pozivam javno, Stanislavu Bebu Martinović i Miomira M. Mugošu da izađu na televizijski duel samnom. Sada kada više nema među živima Sretena Grebovića, pomoćnika Miomira Mugoše, možemo sve javno da kažemo o akciji “Klap” i aferi u Poreskoj upravi. Neka Martinović i Mugoša ponesu sa sobom sve dokaze, a ja im obećavam da ću doći bez ijednog papira i daću sve odgovore. Pa će javnost da vidi na djelu ko je radio za koga”, kazao je Lakić u izjavi za Borbu.

Tvrdi da je Mugoša sve znao, unazad nekoliko godina.

“Kad sam 2016. godine bio zbog iste ove afere kod gospodina Sretena Grebovića u Poreskoj upravi, koji je tada bio pomoćnik Mugoše, on ga je zvao da ga pita može li doći da se vidi sa nama da bi razgovarali o situaciji oko afere. Grebović mi je tada saopštio da je direktor Miomir M. Mugoša rekao da je zauzet i da sve što dogovorimo nas dvojica da će on potpisati”, tvrdi on.

Kaže da je Mugoša tražio “od mene i Sretena Grebovića da potpišemo i on će posle nas sve što nas dvojica dogovorimo ovjeriti i potpisati”.

“Žao mi je zbog njegove porodice što moram da ga pomenem, ali Sreten Grebović je sebi oduzeo život jer nije htio nikoga lažno da optuži. Prije nego je izvršio samoubistvo, nekih desetak dana ranije, ja sam se vidio sa gospodinom Sretenom Grebovićem, ispred kuće moga oca i pozdravio se sa njim. Gospodin Grebović je saopštio po iskazu Bojana Petričevića, koji mi je rekao da ne želi više ni sa kim da razgovara sem samnom. Meni je jasno bilo šta organizovana poreska grupacija radi jer za gospodina Sretena Grebovića mogu samo da kažem da čovjek nije imao izbora, baš kao i ja, sem da bira da potvrdi laž po direktivi režima ili optuži mene za sve što je uradjeno i izmijenjeno unazad tri godine. Čovjek po mom mišljenju nije htio da prihvati da me optuži i nosi na duši neistinu. Još jednom podvlačim, meni je jako žao i zbog njega i njegove porodice što je bio primoran da uradi ovo sto se desilo. Ja nisam želio da prihvatim da biram ili da neistinu iznesem ili sam sebi da naudim. Iz tog razloga mogu samo da kažem da je pokojni Sreten Grebović ispao čovjek jer nije htio da prihvati da optuži nekog ko je nevin i prihvati da iznese laž i živi sa tim”, tvrdi Lakić.

Još jednom naglašava da ne želi da se porodica Grebović uvrijedi zbog svega ovoga, ali “ja sam istinu morao da saopštim”.

3 Comments
 1. Vasilije komentariše

  Može li se cutati kad se ubio čovjek na položaju koji je zauzimao gosp. Grebovic?Sluge i saveznici bježe iz zemlje od zuluma a ovaj nevoljnik se i ubio. Ovo samoubistvo zaslužuje vise pažnje i neko ljudskije obavjestenje jer u prvim obavještenjima nije navedeno ni gdje je radio!?Tuzilastvo i policija treba da demantiju ,ako je istina da radni angažman nema povezanosti sa ovim samoubistvom. Pretpostavljam da i porodica želi da se istina objavi osim ako su žestoko ucijenjeni. Možda će se danas neko u Skupštini glasnuti o ovom dogadjaju!!!

 2. Vasilije komentariše

  Možda će neko se oglasiti o samoubistvu ovog jadnika koji je obavljao značajnu funkciju makar da se neko glasne od stida i kaže mišljenje ima li ovo samoubistvo veze sa poslom koji je pokojni Grebovic obavljao. Ukoliko nije žestoko ucijenjena i porodica da bar kaže da su drugi razlozi a ne zbog posla u pitanju.

 3. Donald tramp komentariše

  Ovo je neka vrlo rijetka i cudna sifra , rijedak ludak

  1
  1
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.