Debakl Milojka Spajića na Twitter-u: Napisao da su DF i DPS isto, pročitajte što su mu građani napisali!

15

Predsjednik Pokreta Evropa sad Milojko Spajić sinoć je na Twitteru uporedio DPS i DF kazavši da se sličan sličnom raduje.

On je to uradio dijeleći tweet poslanika DPS-a Petra Ivanovića. Međutim, Spajić se očigledno nije dobro proveo sa tim tweetom imavši u obzir šta su mu građani Crne Gore poručili.

„Kad se pogledaju one fotografije s vaših okupljanja čovjek može vidjeti da su uglavnom sve prekaljeni borci protiv DPS-a. Borili su se iznutra, kao članovi DPS-a i glasači. Nadajući se da će uticati na kurs partije. Ali kako nisu uspjeli, eto ih sad u ES. Sličan se sličnom raduje“, napisao je jedan korisnik Twittera.

Ima i onih koji  su kazali da je PES partija koja sa DF-om vrši vlast u Beranama i da će vršiti u Podgorici.

Pojedini korisnici Twittera su i dijelili fotografije bivših članova Demokratske partije socijalista koji su prešli u Evropu sad.

A ima i onih koji su ga pozivali na odgovornost…

Podjsećamo, lider Evrope sad je prethodnih dana u žiži zbog skandala sa stanom u Beogradu na vodi. Spajić je prvo negirao da ima bilo kakvu nekretninu, međutim, Medojević je pokazao  dokumenta gdje se navodi da je Spajić vlasnik nekretnine u Beogradu na vodi i to krajem 2022 godine a ne, kao što je kazao, da je to bio od 2018, do 2020.

15 Comments
 1. Sparta komentariše

  Spajić je zabio par autogolova…ipak je rekao da će saradjivati sa obje koalicije ako bude morao…znači , primjera radi , u Podgorici sa DF om mora…Njegova kritika usmjerena DPSu i DFu je centrirana na nacionalni imperativ…Tu je u pravu…to smo sto smo i od popisa do popisa je nepotrebno i štetno danacionalno podsjećamo jedni druge ko smo…Tako nema napretka…Samo ga u tom djelu podržavam jer sve drugo mu ne pije vodu…mnogo ima laži čak na dječjem nivou…a iza one maske se krije opasan prevarant…

 2. Munja komentariše

  Nije apsolutno zabio ni jedan autogol, nego DF pokušava da ga marginalizuje, jer zna da će veliki dio glasača glasati upravoi njega. To je sva i jedina istina. Odjednom su se okomila nanjega, što je i očekivano pred izbore. Uostalom, političari to priznaju i često naglašavaju “ pred izbore je sve dozvoljeno „. Samo da se Spajić navikne na političke bljuvotine.

  1. qyu komentariše

   Nisu to obicni glasaći to su totalni idioti.Glasati za Spajića dok ne dokaže da iptužbe Medojevića ne stije može samo neko nenormalan a i SDT je dužan da provjeri navode jer nije normalni da kriminalac (ako je) bude predsjednik države.

   1. Munja komentariše

    Glasaj ti za prdibabu od Medojevića…….

 3. Bure komentariše

  Mi 6 sad je lakomi dpsovac…Narodu obecas brda i dolije i glasace – pa kad se osvijeste ti si se vec naklepo i zavrsio posao za sebe ,svoje mentore i svoje najblize…Preko fronta na prevaru se dovuko i sad poredi njih sa svojom dps sektom….. Strasno sta nam satanski zapad radi od pocetka 19 vijeka pa naovamo…

 4. Dzemperton komentariše

  Mickej je prevarant ljudi! Korumpiran do guse! Narode nemoj da si glup da glasas za ovog prevaranta!

 5. Vuk komentariše

  Lopov i to onaj kleptomanski! Zaradio par miliona za godinu dana u Crnoj Gori na grbaci naroda, malo nam je bilo DPS.. E nece moci kvintasi, da nam instalirate novog Mila da jase narednih 30 godina.. Samo probajte pa cete da vidite kako ce da prodje ova splacina mala!

 6. qyu komentariše

  Nisu to obicni glasaći to su totalni idioti.Glasati za Spajića dok ne dokaže da iptužbe Medojevića ne stije može samo neko nenormalan a i SDT je dužan da provjeri navode jer nije normalni da kriminalac (ako je) bude predsjednik države.

  1. Max komentariše

   Nisu to obicni glasaći to su totalni idioti.Glasati za Spajića dok ne dokaže da iptužbe Medojevića ne stije može samo neko nenormalan a i SDT je dužan da provjeri navode jer nije normalni da kriminalac (ako je) bude predsjednik države.

 7. Miki komentariše

  Vrlo je sumnjivo da nije izašao na TV duel sa Medojevićem i ako je u pravu lagano ga porazio dokazima… To je izbjegao u maniru Mila a kada je u pitanju pravdanje sumnjivog novca i nekretnina do sada je bila praksa sa bogatim nasleđem a evo i bogate mlade vanbračne supruge… Ušao je u politiku sa 125 000 e ušteđevine a kupio mrcedesa , kojeg sam lično vidio za 90 000 a konto ostao isti. Kako me to podsjeća na ,,prvi milion“!!! Mnogo sličnosti baš čudno…

  1. Kasper komentariše

   Zašto bi se pravdao jednom šarlatanu i idiotu?

 8. Realista komentariše

  Ne moze biti isto. DF je politicka stranka a Dps je sekta.

 9. Plotari komentariše

  Sto mi ne objavite da je mali babin konstruissn da zamijeni kavcanina .on ga je skolova i ulozio na njega .a od milijardi koje je pokra.i treba li da pobjegne ka brat ,a da vlada iz sjenke.klosari.

 10. FirstBlood komentariše

  Mickey orevarant! Tako mlad a vec korumpiran do gushe!

 11. samo_istina_oslobadja komentariše

  i milu je parola bila da zivimo bolje pa je izmuzao cijelu drzavu a i ovaj ima isti slogan naivnom i gladnom narodu ne treba mnogo dok je ovaca ima sto i da se sisa

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.