Danilović: Prvo da nacionalizujemo ono što su nam Đukanović i pojedinci oteli, pa da se potom “prebijamo” sa Si Đin Pingom

8

Piše: Goran Danilović, lider Ujedinjene Crne Gore

Ako Kinezi dođu po svoje imaću samo jedan predlog;

Prvo da nacionalizujemo ono što su nam Đukanović i pojedinci oteli i od čega su napravili bogatstvo pa da se potom “prebijamo” sa Si Đin Pingom.

Da utvrdimo porijeklo imovine, pa idemo redom.

Ako treba, od vodenice pa do vjetrenjača!

Od fiće do “Bemaksa”!

8 Comments
 1. NIKO99 komentariše

  Nravno, osiromašite hordu pljačkašku i osposobite normalnu građansku državu, državu pravila i zakona. Horda se slabo snalazi sa zakonima jer im smetaju da pljačkaju. Zakoni ipak moraju biti “Moralni” zasnovani na jednakosti građana pred sudom. Horda stvara “Nemoralne” zakone koji djele građane na podobne i nepodobne (Zakon o Slobodi Vjeroispovjesti). Vdite računa da je u Briselu takođe “Horda”. Liberalni Kapitalizam jeste “Horda”. Još od Viktorijanskog vremena svi znaju da Liberalni Kapitalizam ne funkcioniše. Vratimo se dobrim običajima “Umjereno Socijalnoj Državi i Kontrolisanom Kapitalizmu”. Država mora da njeguje Narod da bi dobila puni benefid od Naroda.

  9
  3
 2. Prle komentariše

  I još nešto im treba oduzeti, ne samo imovinu stečenu lopovlukom!

  8
  4
 3. Galji komentariše

  Je li ovo onaj ministar iz Milove Vlade? Da mu je da se opet dohvati fotelje, pa da nastavi da glumi… U ovim godinama trebao bi da ide u penziju i posveti se unucima

  7
  7
  1. Franco komentariše

   Bolje legalno da vrate opljačkano. Ako narod uzme pravdu u svoje ruke ima da ih nema.

   6
   2
  2. narod komentariše

   Galji mozgu, kako si pametan djaoljane mali. da nam je još dva takva Kina bi nam oprostila dugove.

   2
   1
 4. Ivi komentariše

  E ovo nas uništi. Ovo što ne može ni autobus da napuni, a oće da se pita. Kako ovo DF dozvoljava nije mi jasno. Da ih hrane i da im naprave rampu. Skičalo je da ovaj dodje za direktora policije i vidite li sad napade na djecu a Brdjanin se češlja. I opet su ih utrpa li u koaliciju. Sami sebi o glavi rade. Ako ovo ne budu micali, narod ih neće glasati. On je crkao da Brdjanin dodje, još u Skupštini zateže i prevaspitava bre ljude. Strašno šta drže.

  3
  4
 5. Duka bazuka komentariše

  ZA TO MOJ DANILOVIĆU NETREBA ČEKAT DA ZMAJ DOĐE PO SVOJE , NO TO ODMA !!!

  6
  1
  1. Backo komentariše

   Realno I jeste da se svima koji su bilivu Vladu oduzme imovina I koristi za otplatu duha. Bilo bi za polovina,drugi polovinu Drzava.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.