Danilović: Ovu pobjedu moramo dovesti do kraja, neće je oteti raspadajuća mafija

0

Političke hijene moraju znati da mi nismo djeca i da nam je sve jasno. Moraće da se pomire sa porazom jer je volja građana Crne Gore iskazana u izbornom danu neumoljiva, poručio je funkcioner Ujedinjene Crne Gore, Goran Danilović.

On je poručio da ako Milo Đukanović misli da je nedodirljiv na poziciji predsjednika Crne Gore te da sa nekoliko operativaca iz ANB-a i nekoliko funkcionera iz Uprave policije može naknadno prekrojiti glas naroda grdno se vara.

“Bez skrivanja, javno poručujemo, da u ovom periodu mirne tranzicije pratimo svaki korak mafije i političke mafije koje su se odavno stopile u jedno – odgovaraćete za svaku podmuklu i nedostojnu akciju izazivanja nemira i međunacionalnog sukobljavanja. To nije poruka javnog dopisivanja nego čvrsto obećanje”, poručio je Danilović

On je kazao da “nismo mi zajedno sa dvjesta sedam hiljada ljudi ostvarili istorijsku pobjedu da bi nam je “pojeli miševi” iz podzemlja i kukavice koje su se uplašile svojih prljavih poslova iz prošlosti, pa konstruišu sukobe i nesreće”.

On je dodao da ne moli, nego javno traži od svih glasača naše koalicije da budu na visini ovog istorijskog trenutka.

“Jasno vam je da mi slavimo drugačije, da smo mi onaj isti pokret slobode i dostojanstva, ona neprekinuta litija pjesama ljubavi i razumijevanja. Jasno vam je da kriminalci iz bivše vlasti hoće da zloupotrijebe vašu čistu radost. Jasno vam je da ste dužni da to ne dopustite i da čuvamo Crnu Goru od sukoba bilo koje vrste”, kazao je Daniloivć.

On je kazao da “kako u našim kućama slavimo najradosnije praznike, i Božić i Vaskrs – tako slavite i izbornu pobjedu, tako i nikako drugačije”

“Nebilo nas ako ikada ličili na one koji su do juče tobože iskreno proslavljali svoje pobjede. Tražim od vas da čuvate ovu skupu slobodu jer druge vojske i drugih čuvara slobode mi nemamo”, poručio je Danilović.

On je kazao da je zadatak “nas koji se dugo bavimo politikom je da pomognemo sada svojim iskustvom”.

Onaj koji ne čuje naše pozive i posebno pozive naše Crkve na dostojanstvo i na to da se slavi u svom srcu i svojoj kući imaće posla sa nama koji znamo i gdje smo krenuli i šta hoćemo, poručio je Danilović.

Dodao je da naša Crna Gora nikada neće ličiti na onu koju je “zasadio” iz skupog interesa predsjednik DPS-a Milo Đukanović. Naša Crna Gora je dom za svaku glavu i sigurna otadžbina za svaku naciju.

“Na kraju, Đukanović mora paziti na svaki potez jer smo mu dokazali da smo jači i od njega i od mafije. Nećemo se prebrojavati na ulici – prebrojali smo se na izborima. Ovu pobjedu moramo da dovedemo do kraja i nikome nećemo dopusti da nam je otme, posebno ne raspadajućoj mafiji i političarima-kriminalcima”, zaključio je Danilović.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.