Danijela Pavićević: Nikola Markoviću, sjediš u Komisiji protiv volje porodice Duška Jovanovića!

1

Poslanica Danijela Pavićević, sestra ubijenog Duška Jovanovića pitala je Nikolu Markovića, predsjednika Komisije za praćenje istraga o napadima na novinare, da li će se povući sa te funkcije.

”Tamo sjedite protivno volje porodice Duška Jovanovića, sestre, majke, brata i mnoge druge naše rodbine. Vidjela sam da sjedite sa premijerom Duškom Markovićem, pa me interesuje da li vjerujete tom čovjeku”, kazala je Pavićević.

kazala je da je veoma pošteno osjećati stid.

“Najbolje bi bilo da oni, koji rade svoj posao, trebalo bi da otkriju detalje tog strašnog zločina. Tema je danas zahtijevala moje prisustvo. Nisam dobila odgovor od tužioca kada sam mu postavila pitanje. Ne očekujem ni danas konkretne odgovore. Osvrnuću se na izjavu Veljovića, kada je kazao da je ubistvo Duška Jovanovića operativno riješeno. Vama je to poznato, ali to ne možete dokazati materijalno, ja sam tako shvatila vašu izjavu. Ako vi imate podatke – imena logističara, pomagača, nalogodavaca da li su vas nekada zvali iz tužilaštva da pitaju za saznanja”, pitala je Pavićević.

Ona je pitala direktora Uprave policije Veselina Veljovića da li osjeća odgovornost zbog sve češćih i svakodnevnih obračuna kriminalnih grupa.

 

 

1 Comment
  1. vojin komentariše

    Podrska za porodicu Jovanovic, Danijelu, Miska i njihovu majku. Pravda je spora ali dostizna, platice Bogu i Nikola Markovic i Mladen Milutinovic i Slavica, koji su ga izdali i prodali. Zasto tuzilastvo, ne ispita Slavicu, ko stiti tu olos

    8
    2
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.