Danas se održavaju lokalni izbori u Beogradu i više od 80 gradova

0

Biračka mjesta na lokalnim izborima koji se održavaju u 89 gradova i opština, među kojima su Beograd, Novi Sad, Niš, Čačak, Valjevo i većina vojvođanskih opština otvorena su jutros u sedam časova. Glasačka mjesta se zatvaraju u 20 sati.

Ko su kandidati na izborima u Beogradu

Pod brojem jedan je “Aleksandar Vučić – Beograd sutra”, druga je “Ruska stranka – Srbi i Rusi braća zauvek”, treća “Ćale, ovo je za tebe”, četvrta “Za zeleni Beograd – Kad ako ne sad – dr Dejan Žujović”, peta “1 od 5 miliona – Beogradski front – Ritam grada- Dušan Teodosijević gradonačelnik”, šesta “Biramo Beograd – Dobrica Veselinoć – Miloš Pavlović”, a sedma “Mi snaga naroda, prof. dr Branimir Nestorović”.

Broj osam nosi “Narodna lista – Ključ za pobedu”, pod devet je “Beograd – naš grad”, deseta je “Unija Roma Srbije – Za Beograd”, broj 11 “Beograd je svet(a) – Stranka pravde i pomirenja – Usame Zukorlić”, 12. je lista “Dr Savo Manojlović – I ja sam Beograd – Kreni-Promeni”, 13. “Saša Radulović – Dosta je bilo (DJB) – Rešenje za promenu” i broj 14 nosi “Mi – Glas iz naroda”.

(N1)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.