Damjanović: Savjetnica premijera niti je branila svetinje niti radi svoj posao, već se bavi politikom po Nikšiću!

18

Igor Damjanović je na svom Fejsbuk profilu postavio pitanja i zatražio da mu se objasni koji je doprinos izvjesne Gordane Radović   u odbrani svetinja i upitao je da li će se premijer Krivokapić ograditi i od grupe “Ne damo Nikšić”.

“2 PITANJA, SVAKO ZA PO MILION DINARA:

1) Može li neko da mi objasni u čemu je to izuzetan doprinos izvjesne Gordane Radović u odbrani svetinja? Da budem iskren, za dotičnu damu danas sam čuo prvi put.

2) Da li će se premijer prof. dr Zdravko Krivokapić ograditi i od grupe “NE DAMO NIKŠIĆ” i ostati dosljedan u stavu da podjednako podržava sve antirežimske liste? Premijerova dosljednost u konkretnom slučaju povlači i razrješenje gospođe Radović sa mjesta savjetnika, zbog toga što dotična ne radi svoj posao, već se bavi lokalnom politikom u NK”, napisao je Damjanović.

18 Comments
 1. Darko komentariše

  Druze njen doprinos i lik i djelo nije vidljiv i javan . Mozda je ona iza kulisa pomogla po nekom sa kim se sretala po Podgorickih lokala ??? Dakle neznas ! A tvoj doprinos i slicnih ???
  Cemu se vi nadate nesrece jedne i zalosti zalosne , to sto ste kupili i pazarili ljude po Niksicu ? To sto i danas radite isto a lajete na DPS?
  To sto se sluge druge zemlje ??? Jadno i zalosno .
  Crkotine !

  15
  54
  1. Ivi komentariše

   To što je radila iza kulisa nije ni bitno, obično se radi za, svoju zadnjicu. Anonimna potpuno, ne može raditi taj posao. Napolje sa njom iz vlade.

   26
   6
 2. dobitak komentariše

  Dzabe sve, Niksic ostaje DPS a Vlada pada brzo, a prije pada pazite kako se ponasate prema neprijatelju, jer su na tankim nitima, a od kojih se ne moze niko spasiti. Pa ako dobiju opet institucionalnu moc moze biti placa. Oprezno deco, ili ce plakanja biti a niko nece cuti. A NK i Vlast ste izgubili, i prije nego ste ih dobili.

  9
  24
  1. Q komentariše

   More biti ako su Srbi ovce.

 3. HNovi komentariše

  Radovićka je nikšićsnka, Srpkinja i vjernica, poštena i kvalitetan radnik.
  Može li se to reći za tebe Damjanoviću!!!

  14
  24
 4. Ksilofon komentariše

  O kakva je frka DF uhvatila od konkurencije u Nikšiću 🙂

  Do juče ste pričali da Zdravko ni 1% glasova nije donio. Onda se nemate čega bojati u Nikšiću, ako ste bolji dobićete glatko. Nema potrebe da se tako tresete od straha.

  Nego dolazi račun za naplatu za sve one priče da je vladika Joanikije agent ANB, da vas je crvka prevarila, da je ova vlada izdajnička. Vidjećemo koliko će vam ostati u Nikšiću glasova kad sa Medom na istoj listi izađete na izbore.

  13
  30
  1. Ivi komentariše

   Nije agent, skrivao je one koji su djecu poturali Kačavendi i to po Crnoj Gori. Taj ga loš glas bije. I to što se ne miče od trgovca oružjem, što i nije pohvalno za crkvu.

   11
   8
 5. ja lično komentariše

  Dje se zavrsava kurs za ove analitičare Šizojevce ? 2 prosto proširene recenice i tupavi osmjeh seoskog zavodnika… e vala ekspert

  9
  18
 6. Ivi komentariše

  Tip je kvalitetan. Nećemo hraniti veleprodaje ljekova. Ionako imaju d o sta para.

  7
  5
  1. LipaLipa komentariše

   … “tip” kvlitetan, za cjepaca oblica, debelih, ,,, iteligencija isijava iz face, , … ljudi moji svako danas potpisuje analize, … no Ivi nije nekoliko apoteka, svastike farmakomavija, … posao da se malo lagodnije zivi, … SZO sila nema vece, … vrh aparata, dijamant, … mora se se kupiti dovoljno, … ni slucajno odvise, … da se vuci ne dosjete, … samo ko hoce, zasluzuje, … ni pod razno djecu, omladini, … ni slucajno uz uslove, … aj’ zdravo,

   2
   8
   1. Ivi komentariše

    Ti ne razlikuje apoteke od firmi za prodaju ljekova na veliko. To nije isto. Apoteke drži svastika a firmu za veleprodaju sin.

    7
    2
    1. LipaLipa komentariše

     … Ivi. … sva si u matrici, paradigmi, … otvori se, zivi, ne brini, … briga, strah, konekcija sama znas sa kim, … ne moze niko sprijeciti, … vakcinisanje pa i ljekove, … za one koji hoce, … njihova duhovna potreba, prije svega, … tako resavaju, svoj status(ponavljaci), … sve njihova volja, uz odobrenje boga Jednoga, … aj’ zdravo. …

 7. Milica komentariše

  Brani sebe i mjesto Zdravka pravi evidentno njegovu partiju samo se krije iza nje

  15
  4
 8. Dr Kobilic komentariše

  Mala varka profesora Zdravka.

  23
  4
 9. Markobduba komentariše

  Druze pitaj one u Tivtu bastionu dps-a kako srusise ga ! A zamisli na nikakvim polozajima nisu bili kao tvoj gospodar

  10
  3
  1. Tivatski komita komentariše

   Jeste, samo sto vecinu imate sa SDP…

   5
   5
 10. Helm komentariše

  Svako ima pravo da izađe na izbore i kako vole političari da kažu to je prilika da se na izborima “izmjerimo” .

  7
  3
 11. Lorena komentariše

  Zdravko se krije iza “savjetnice” . Je li realno????

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.