Damjanović: Od opozicije sam očekivao snažniju podršku Bojaniću

0

Nezavisni poslanik Aleksandar Damjanović bio je jedan od najbližih saradnika Mladena Bojanića u njegovoj kampanji za predsjednika Crne Gore.
Gostujući u “Živoj istini”, Damjanović ne krije da je očekivao snažniju podršku partija koje su stale iza Bojanićeve kandidature. Tim prije što predsjedničke izbore smatra neuporedivo važnijim od bilo kojih lokalnih.
Damjanović tvrdi da je Državna izborna komisija nezakonito, bez kvoruma za odlučivanje, odbacila Bojanićev zahtjev za poništenje i ponavljanje predsjedničkih izbora i otkriva šta je učinjeno nakon odluke DIK.
“Gospodin Bojanić je tim povodom uputio dopis i Upravi policije i Vrhovnom državnom tužilaštvu gdje je ukazao na vršenje krivičnog djela od strane onih koji su donijeli odluku bez kvoruma. 16 ih je u DIK-u a šest je donijelo odluku”.
Povodom spekulacija da bi se ime Mladena Bojanića moglo naći na vrhu neke liste za izbore u Podgorici, Damjanović kaže:
“Moguće da će postojati neki vid političkog angažmana gospodina Bojanića, on je sam rekao da nastavlja političku borbu. On tu borbu vodi i kroz ovaj žalbeni proces crnogorskim institucijama, kakve će biti te odluke konačne vidjećemo,” rekao je Damjanović.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.