Damjanović: Da li je SDP-u važnija fotelja Dragana Šimraka od odbrane Crne Gore ?

7

Na lokalnim izborima koji će se održati 9.maja u Herceg Novom u crnogorskom bloku neće nastupiti SDP. Ova partija je svoje neučešće na lokalnim izborima pravda ‘’lošom epidemiološkom situacijom ‘’što je notorna laž, ocijenio je predsjednik Crnogorske kulturne mreže (CKM), Aleksandar Damjanović.

” Naime predsjednik oo SDP Herceg Novi Dragan Šimrak koji u opštini obavlja funkciju menadžera je sa nosiocem liste Demokrata Stevanom Katićem postigao dogovor da im da glasove a da za uzvrat u koliko lista koju predvodi aktuelni predsjeednik opštine bude formirala vlast zadrži funkciju koji sada pokriva. Ovim putem šaljem poruku i pitam funkcionere SDP-a da li im je važnija Šimrakova fotelja ili odbrana Crne Gore i da li se država brani uloskom u koaliciju sa njenim negatorima?, navodi Damjanović.

Nije ovo prvi put da SDP ide sa četnicima, pored Herceg Novog ,ova partija je u Kolašinu vršila vlast sa četnicima a 2016. godine su takođe sa četnicima pokušali da sruše Vladu Mila Đukanovića i da nam se država uređuje po pravilima srpskog sveta navodi Damjanović..

“Evidentno je da se patriotizam ove partije jedino može mjeriti vršenjem funkcija u Vladi, Aerodromima, Morskom dobru Fondu zdrastva. Ovo najbolje govori o njihovoj dosljednosti i obrazu. Poručujem funkcionerima SDP-a da se Crna Gora ne može braniti tvitovanjem i ulaskom u koalicije sa onima koji ne priznaju tekovine 21. maja.”, kazao je Damjanović u svom obraćanju.

 

7 Comments
 1. alf komentariše

  Padaju maske!”referendum i tacka” opet u akciji varanja naroda.

  7
  2
  1. Ja komentariše

   E majku ti jebem damjanoviću ,jesi to u katolike otišao pas ti majku jebo.e to vas u klupe ko ponavljači mamu ti jebem.kako te nije sramota gmazu bijedni

   11
   4
   1. Vojvoda Djurišić komentariše

    Nemoj tako po ovom andjelovskom licu,vidiš da se uklopio kao neka frska u cjeli ambijent. To je u skladu sa evroatlanskim putem Montenigera i civilizaciskodemokratskim principima savremenog svjeta. Mi Četnici to ne razumjemo ali ja kako vidim oni sebi ili drugom zavlače prst u prkno pa posle ližu i prst i prkno. Demokratija je to moj brate.

    9
    1
   2. Ja komentariše

    Ostavite više ovaj narod potpaljivači podmukli jebo vam milo majku svima odreda nego ako vam je do terorizma ajte prvi majku vam jebem i trbi i puri popoviću i stevu vučiniću i svi govnima poput vas majku vam jebem

    7
    1
 2. Q komentariše

  Koliko jos vremena ce proci do ostvarenja zivotnog sna Becica,koalicija Demokrate-DPS!??

  9
  3
 3. Radnik komentariše

  Samo da znate da sdp ustupa svoje glasove Becici i da 4 mjesta do 15 dato je stranci Zdravka Krivokspica .samo da budete obsvijesteni

  3
  1
 4. Milos komentariše

  Dzabe vam je sve. Df ima sigurnih preko 70% u Herceg Novom. Nece proci prevara kao sto je bila u Niksicu kad su placali Tačijevim parama glasove Krivokapić i Bečić.

  6
  2
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.