Dalić: Mogli smo da spriječimo drugi gol, ali…

0

Selektor Hrvatske Zlatko Dalić izjavio je da je njegova reprezentacija mogla da spriječi drugi gol u remiju protiv selekcije Albanije, ali…

„Nije lako, jako teška utakmica, različita poluvremena. U drugom smo dali sve od sebe da povedemo, pa primili gol u nadoknadi. Drugo poluvrijeme ohrabruje, u prvom smo bili loši, ništa nismo uspjeli. Međutim, pobjeda nad Italijom vodi nas dalje, još je sve u našim rukama“, izjavio je Dalić.

Hrvatski selektor je dodao da se njegova selekcija bespotrebno tukla sa Albancima.

„Naravno da se mogao spriječiti drugi gol. No, u posljednjih pet minuta se sve okrenulo. Dali smo im situacije za polukontre. Imali smo dosta problema u štoperskom dijelu, stalno smo se bespotrebno tukli s njima. Tu ima dosta problema“, rekao je Dalić.

On je istakao i da je teško primiti gol u posljednjem minutu.

„Imamo nekoliko dana do Italije, podići ćemo se i biti bolji. Ne mogu reći ništa o pristupu, protivnik ti da gol… Nije išlo, bili smo prespori i pretromi u prvom dijelu. Drugo poluvrijeme je bilo drugačije, pokidali smo se da se vratimo i onda primili gol. Ali, drugo poluvrijeme je pokazatelj kako trebamo. Bespotrebno smo se povlačili na kraju“, kazao je Dalić.

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 100€ BEZ IKAKVIH USLOVA.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.