Dačić: Razvijaćemo saradnju između Srbije i Republike Srpske u skladu sa Dejtonskim sporazumom, a sve što smeta našim neprijateljima isključio je u interesu našeg naroda

0

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić, govoreći o kritikama na račun Sverspskog sabora održanog u Beogradu, izjavio je da slične događaje godinama unazad organizuju Albanci, Bošnjaci, hrvatske stranke, o čemu niko nije rekao ništa loše.

Međutim, kako je dodao, sada kada je Svesrpski sabor usvojio Deklaraciju o poštovanju Dektonskog sporazuma, to nekome smeta.

– Ja mislim da je to istorijski događaj. Mi nikome ništa ne prijetimo, ali želimo da kažemo da smo jedno u nacionanlnom, kulturološkom i identiteskom smislu i razvijaćemo saradnju između Srbije i Republike Srpske u skladu sa Dejtonskim sporazumom. Mi govorimo o integritetu BiH, ne dirajući u bilo šta što se tiče Dejtonskog sporazuma. Samim tim, ne znam ko je šta mogao da vidi loše. Sve što smeta našim neprijateljima, isključio je u interesu našeg naroda – rekao je Dačić, prenosi Tanjug.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.