Dačić o špijuniranju Vučića: Prisluškivanje uz logistiku sistema je državni udar

2

Skupština Srbije podržava sve mjere u borbi protiv mafije, izjavio je večeras predsjednik parlamenta Ivica Dačić i ocijenio da prisluškivanje predsjednika Aleksandra Vučića uz pomoć ljudi iz državnog sistema predstavlja državni udar.

“Nije samo riječ o tome da su oni koji su radili u državnom sistemu, pa i MUP-u, zloupotrebili povjerenje, već da su prekršili Ustav naše zemlje. Da neko može neovlašćeno da prisluškuje predsjednika, koji je izraz državnog jedinstva, i da neko sebe proglasi da je viši od najvišeg sistema ustavom predviđene vlasti, to je rušenje ustavnog poretka i državni udar”, rekao je Dačić u Skupštini Srbije.

On je na kraju današnje rasprave, kojoj je prisustvovao i ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, rekao da Skupština Srbije očekuje i podržava da se jasno utvrdi zašto je to rađeno, s kojim ciljem, ko je bio na vrhu sistema, kao i da se preduzmu sve mjere i pohapse svi koji su to radili. bilo da je riječ o tome da su prisluškivali ili davali logističku podršku mafiji.

“U tom smislu, i Vučić i MUP će imati punu podršku i ako treba, Narodna skupština je spremna da se o tome i raspravlja”, poručio je Dačić.

2 Comments
 1. Bosko komentariše

  A nije drzavni udar kad krades 30 godina i od mafije dobijas talove. I ti, i Palma i svi politicari.
  Svinjo.

  3
  3
 2. NIKO99 komentariše

  Ova saga će da traje mjesecima, ima svaki dan da slušamo kako spašavaju velikog vođu od stranih sila i partijskih kolega. Kako vidim samo je Cigo kriv.

  1
  1
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.