Dačić: Glasanje Crne Gore je sramota koja će ostati za nju dovijeka!

0

Lider Socijalističke partije Srbije (SPS) i ministar unutrašnjih poslova te zemlje Ivica Dačić izjavio je da kada je „za zemlju teško“, kao što je Srbiji danas, jedini izlaz za nju je da „budemo jedinstveni i složni“, te da su se iz tog razloga okupili na jednoj koalicionoj listi.

„Jaki napadi zahtijevaju da Srbija bude jaka da bi mogla da se uspješno odbrani od svih napada. Ne napadaju oni nas bez razloga, oni i predlažu ove rezolucije, oni to rade i glasaju za to zbog njih, da bi opravdali zločine koje su počinili nad našim narodom, da ispadne normalno da je srpski narod zaslužio agresiju“, ocijenio je Dačić.

Dodao je da nema veće uvrede za žrtve genocida neko kada su predlagači rezolucije Njemačka i Turska – „najveći počinitelji genocida“.

Kako je naveo, glasanje Crne Gore u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija za Rezoluciju o Srebrenici, je „sramota koja ce ostati dovijeka za nju“.

„Srbija se ujedinila u odbrani drzavnih interesa, ponosni smo što smo Srbi i što pripadamo našem slobodarskom narodu“, kazao je Dačić.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.