Da su Srbi u pitanju, na sva zvona bi govorili o agendi Velike Srbije: Predsjednica lažne države poručila da je za lažno Kosovo Ulcinj drugi dom!

0

Za Kosovo* Ulcinj je drugi dom i o tome najbolje svjedoče naše istorijske, kulturne i turističke, porodične i poslovne veze, kazala je predsjednica Kosova Vjosa Osmani tokom današnje posjete Opštini Ulcinj.

Predsjednik Opštine Ulcinj Genci Nimanbegu ugostio je danas predsjednicu Kosova* Vjosu Osmani Sadriu, ambasadorku te zemlje u Crnoj Gori Arianu Žerka Hodža, kao i šeficu kabineta predsjednice Leartu Holaj.

Valja napomenuti da ukoliko bi do ovakve izjave došlo od bilo kog srpskog zvaničnika, počelo proglašavanje te posjete najavom realizacije agende Velike Srbije i tome slično i na sastanak bi bilo gledano sa prezirom. Interesantno je takođe kako se ispod oka gleda kada srpski političari

Osmani je, kako je objavljeno na društvenim mrežama, čestitala Nimanbeguu na novoj poziciji šefa grada sa istorijom, kulturom i tradicijom.

“Za Kosovo(*) Ulcinj je drugi dom i o tome najbolje svjedoče naše istorijske, kulturne i turističke, porodične i poslovne veze”, kazala je tom prilikom Osmani.

U objavi se navodi da Nimanbegu se zahvalio Osmani na posjeti gradu Ulcinju.

“Za nas su narod Kosova(*) i institucije Kosova(*) bili, jesu i ostaće put intelektualnog, kulturnog i turističkog uzdizanja na čemu smo vječno zahvalni. Naš zajednički put naše dvije zemlje* Kosova(*) i Crne Gore ka evropskim integracijama, dobrim međudržavnim odnosima, produbljivanje saradnje na različitim nivoima biće moto na kojem ću graditi politike institucije koju vodim”, kazao je Nimanbegu.

Sastanku su prisustvovali i ministar ljudskih i manjina u Crnoj Gori Fatmir Đeka, potpredsjednik opštine Sabri Salaj i direktor Turističke organizacije Ćazim Hodžik.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.