Da li je narod za ovo glasao, Krivokapić sa Đukanovićem: Dogovorili se da zajedno rade na daljem razvoju društva!

53

Kako nezvanično saznaje Televizija Vijesti, Đukanović je na sastanku najavio da će potpisati zakone kada se ih Skupština ponovo usvoji 20. januara. Ipak, lider DPS-a nije isključio mogućnost da će njegova stranka pred Ustavnim sudom pokrenuti pitanje ustavnosti Zakona o slobodi vjeroipovijesti.

Kada je riječ o smjenama u vojsci, dogovoreno je da to pitanje mora biti riješeno dijalogom, odnosno da se prije svega ispoštuje protokol, tako što će se na tu temu razgovarati na sjednici Savjeta za odbranu i bezbjednost.

Pitanje opoziva ambasadora, jedino je koje nije precizirano do kraja. Navodno, i na tu temu, Vlada i predsjednik trebalo bi da dalje razgovaraju i da se dogovaraju, a ne nikako da bilo ko donosi samostalno odluke.

Iskazana je spremnost da se taj interes slijedi kao zajednički nacionalni interes i unapređuje zajednička odgovornost prema potrebi daljeg razvoja Crne Gore kao evropskog društva, kvalitetnijeg životnog standarda i slobode pojedinca.

Bez institucija i njihovog daljeg razvoja, nema ni demokratskog ni ekonomskog napretka zemlje, navodi se u zajedničkom saopštenju predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića, predsjednika Skupštine Alekse Bečića i premijera Zdravka Krivokapića.

 

Sastanak, kojem je prisustvovao i potpredsjednik Vlade Dritan Abazović, inicirao je Krivokapić, a na njemu je, kako je saopšteno iz Vlade, razgovarano o pitanjima koja su nacionalno važna i za vlast i za opoziciju, i za sve građane Crne Gore.

“Na sastanku su razmotrena pitanja koja se tiču funkcionalnosti države, institucija i njihovog daljeg razvoja, bez čega nema ni demokratskog ni ekonomskog napretka zemlje. Iskazana je spremnost da se taj interes slijedi kao zajednički nacionalni interes i unapređuje zajednička odgovornost prema potrebi daljeg razvoja Crne Gore kao evropskog društva, kvalitetnijeg životnog standarda i slobode pojedinca”.

“Razgovarano je i o pitanjima koja su bila predmet nerazumijevanja u prvim etapama funkcionisanja kohabitacije i iskazana je spremnost da se većom inicijativnošću za saradnju i konstruktivnošću u dijalogu unapređuju i stvaraju uslovi da imamo model kohabitacije, koji će voditi efikasnijem funkcionisanju vlasti i doprinositi kvalitetnijem legitimisanju Crne Gore i njene demokratije u međunarodnoj javnosti”, zaključuje se u zajedničkom  saopštenju.

53 Comments
 1. Црна_Гора komentariše

  Lagano ce sve doci na svoje mjesto..
  Vaskrsla je Istorijska Njegoseva Crna Gora.
  Nastaviti sa ciscenjem rezima/sistema Nato montenegro.

  207
  212
  1. tako stoje stvari komentariše

   Ajd pusti se floskula i parola više, dosta je narodu farbanja i shuplji priča, vrijedjaš nam inteligenciju sa takvim parolama.

   Eno ti ga danas Krivokapić u Danilovgrad, očita odu NATO-u a ti bi da čistiš režim/sistem Nato montenegro. Nekad je bolje ništa ne komentarisati.

   141
   7
  2. NikšićGolijaKiM komentariše

   Znači nema hapšenja kerova koji opustošiše CG. Ako su došli do nekog dogovora znači postoji uslov od strane satane da se ne dira u kadrove DPS-a i da sene diraju oni kojisu u crno zavili ovu zemlju jer zašto bi satana prihvatila bilo kakv dogovor ako će biti hapšenja i procesuiranja lipeža i bica? Znači slijedi saradnja sa DPS-om i to sve pod izgovorom da je to u interesu naše države… haaahahahaha e moj narode retardirani, pa mogli smo lijepo zamiliti satanu da nas primi u DPS nas SRBE i da mu dajemo podršku u vladanju, uzmemo koje ministarstvo i super… evo to se i sad događa i isto bi nam bilo. Koja je ovo šarada od mandatarove predstave sa “expertima”… biće sjutra od mandatara izjava; “sve sam uradio za korist države” haahahaha, koji crirkus. E zbog ovih koji hoće saradnju sa satanom i DPS-om, DF nije bio poželjan u vasti i ministartvima, polako se karte otkrivaju i dolazi svaka riječ Medojevića na svoje mjesto. Saradnja sa DPS-om zbog napretka države haaahahahaha. Koliko se sjećam mandatar Krivokapić je tokom predizborne kampanje govorio nema saradnje sa DPS-om , i šta je sad ovo mandataru?!!! Jeste li ovo tražili vi koji podržavate mandatara a pljujete DF?!!! Pa znač vi koji ste tobož glasali za opoziciju ustvari željeli ste saradnju sa DPS-om?!!! A da, ma vi samo želite tu saradnju zbog napretka Crne Gore, i to nema veze što se sarađuje sa DPS-om, to mora tako, a ono što se prije izbora zaklinjaše da neće biti nikakve saradnje sa DPS-om isatanom to ne važi, puj pike to ne važi jer mi idemo ka razvitku države sa DPS-om i šta je tu čudno, to je za korist države!!! NARODE, STOKO JEDNA PRODANA I LAŽLjIVA!!! POLTRONČINE RETARDIRANE BEZ SVOJE GLAVE, VAŽNO JE DA NEKO DRUGI VAMA KAŽE ŠTA JE DOBRO, PA i SATANA i DPS ponovo vam za saradnju odlični!!!! O čemu vi ljudi pričate, Vaskrsla Njegoševa Crna Gora? Ođe je neko lud izgleda , a narod izgleda, kukala nam majka sa mozgovima i pameti u ovoj zemlji. Je l’ vaskrsla CG to što ponovo priznasmo KiM? Je l’ vaskrsla CG to što ponovo Rusima uvedosmo sankcje? Je l’ vaskrsla CG to što nam je NATO najbitnija stavka ponovo? Je l’ vaskrsla CG što nema predstavnika SRBA u vlasti tj. u ministarstvima đe se odlučuje, onih SRBA za koje je narod i glasao na izborima? Je l’ vaskrsla CG to što je dogovorena saradnja sa satanom i DPS-om , a do juče nas ti isti hapsili, zatvarali, tukli i niko odgovara, svi to zaboraviše jer je “vaskrsla” CG jer tako mandatar kaže pa mu se mora vjerovati, a svaki dan čini sve suprotno od onoga što je pričao tokom kampanje za izbore?! Baš je dobar ovaj đukaj što je pristao na saradnju tek tako, kako ga je mandatar prešao jer je đukaj naivan a mandatar premudar haaahahahaha, e jadna vi majka naivna narde. OVA ZEMLjA JE SPREMNA ZA LUDARU i LUDNICU. OVA ZEMLjA TREBA DA SE OGRADI KAMENOM OGRADOM CIJELOM GRANIČNOM LINIJOM I DA SEPROGLASI ZA NAJVEĆU BOLNICU i da se dovedu iz cijelog svijeta doktori da nas liječe, a ponajprije doktori sa psihijatrijske klinike LAZA LAZAREVIĆ!!!

   167
   13
   1. Pantelija komentariše

    Ovaj komentar je zaista odraz pravog stanja u Crnoj Gori. Neko to razumije, neko ne. Bivša opozicija (koalicija ZBCG) ne zna odakle je Krivokapić tačno izvučen, ali mu je prepustila vodeće mjesto; Crkva (čiji ugled ozbiljno potapa i izaziva sumnje u njenu mudrost) bila je podijeljena oko njegove kandidature; te servilnost prema stranim centrimamoći, pokazuju da tu nešto ozbiljno nije u redu! Narod je sluđen!

    80
    7
   2. NikšićGolijaKiM komentariše

    Vaskrsla je CG druže tako što niko nije dobio prijavu za skup montenegrina onaj dan pred skupšinom kad se okupiše i ogrtaše se hrvatskim zastavama i niko od njih nije pricesuran ali zato jeste omladina odmah popila prijave za doček pavoslavne tj SRPSKE nove god stotine njih su dobili prijave i oni koji su nosili srpske zastave prije neku noć tokm dočeka, a kako to kad je veskrsla CG , kako to ponovo zbog srpske zastave se pišu prijave a zbog onih hrvatskih zastava niko ne odgovara? Kako sa skupa onog usaškog ispred skupštine svi mirni a srpski narod koji je proslavljao dolazak nove god. pnovo kažnjavan?! Vaskrsla je CG jel da? A da, koga briga više za te ljude što će plaćati kazne jer su SRBI, važno je da montenegrini nijesu priviđeni zbog HR zastave i zbog onih pokliča da će izazvati rat kao što onaj ćelavi pred kamerama reče i to još nosi muhamedansko ime i hoće rat i da kako kaže; vrati Ostrog jer je njegov?! Da, vaskrsla je CG za neke, a za neke nije. Npr, za mandatara,”experte” , satanu i DPS jeste, vidimo iz gore priložene slike i njihove zajedničke izjave, a ko šiša npaćeni narod, narod je uvijek smatran ovcama, kao i što jesu ovce to i ja viđeh i uvjerih se pd kad viđeh da se pljuje po DF-u a veliča mandatar, jer mandatar se iskreno zalaže za pitanje SRBA u CG a DF sve slaga, pa evo i viđesmo danas kako taj mandatar i veliča vojsku jer je u NATO , tačno, i ja lud kad ne vidim ništa da je vaskrsla CG a one litije i pjesme o KiM i poraz vragu samo je bila reklama pojedinih izgleda da se slikaju i selfi postave na društvene mreže a ne iskreno vjerovanje u našu zemlju SVETU KiM i poraz vragu!!! Kao što rekoh, Crna Gora je jedna velika psihijatriska bolnica poput bolnice LAZA LAZAREVIĆ samo sa velikim dvorištem a trebaće ga i proširivati koliko je ova zemlja izrodila; poltrona, ulizica, bezmozgaša i maloumnika.

    84
    5
    1. E viva komentariše

     Ja mislim da si ti ozbiljan kandidat za Dobrotu i to strogo zatvoreno odeljenje.. Prsa si jadan, hahaha… Ti bi da menjaš i hapsiš.. A nepismena blesa… U tor brzoo

     5
     53
     1. NikšićGolijaKiM komentariše

      @E Viva
      Oooooo javio se evivaš šmokljavi da objasni nepismenost i odbrani mandatara i adolfa tj. predvodnika montenegrinskih eviaša. Napaseš nam se okolotrbušnih travki haaahahaha. A ti si pismen i tebi slični maoumni evivaši… niko ko vi. Je si i ti jedan od onih sa Cetinja pismenog, koji hoće da kolju i u traktore neđe šalju rođake? U tor ste vi odavno tamo na Cetinje od kad pokupiste to evivanje od musolinijeve garde sa sve uvis ispruženom rukom ka zagrebu? To si se javio jer spomenuh hr zastavu pa te zabolje malo, aaa?! Teško je nepismenima pomislit da su nepismeni i retardiranim mozgovima tj. budalama da su budale. Kako vi nesretni evivaši da shvatite šta je to usklik musoliniju a šta je oda rodu svom? Kako nesrećnici poput tebe da shvate, da zakržljali mozgovi ne mogu dalje dokučiti od svog mjesta i okoline u kojoj žive. A što se tiče Dobrote, pa čekamo da dođe prava vlast da napravimo vazušnu gondolu sa sve žicom da vas lakše potrpamo u nju i spuštamo sa Cetinja do Dobrote jer to će biti najkraći put od vas sa Cetinja do Kotora. Aj evivaj malo dok se ne sretnemo neđe ako Bog! Čudni su putevi Gospodnji!

      33
      4
   3. Sibirski komentariše

    Teško je to nama ponosnima priznati, ali ima dosta istine u ovome što si napisao o karakternim osobinama današnjih stanovnika Crne Gore. Ne svih, ali jednog dobrog dijela sigurno. Daleko je ovo od ,, one ” Crne Gore!

    38
    1
    1. NikšićGolijaKiM komentariše

     U ovoj zemlji ponos je nestao od oog dana kad kralj Nikola potpisao kapitulaciju a Krsto Zrnov stao na stranu fašista i musolinija od tada je ova zemlja krenula da tone i potvrda tome je rušenje Njegoševe vječne kuće po sagradiše od crnog mermera onu satansku kuću đe sad počiva. U ovoj zemlji postoji 15 do 20% ponosnih ljudi ostalo su prevrtači i preletači koji gedaju svoju korist a ne korist zemlje i korit roda svoga. Ovo je zemja koja je potonula i još uvijek tone u blato i nemoral. Ođe se ljudi prodaju za šaku makarona i sve svoje bi prodali samo da se uvuku u dupe amerima, germanima i ustašama i balijama. Ođe ljudi sve rade protiv svog naroda i protiv rodasvoga jer im je to neko rekao da je tako najbolje i da će tako dogurati daleko… To je priča ona koju evivaši pronosiše prilikom referenduma za napuštanje zajednice SRB i CG jer kako rekoše; ako budemo nezavisni nećemo imati problem oko KiM sa kojim se SRB nosi i za par godina kao nezavisni postaćemo bogato Monteprkno. I evo prođe decenuju ipo od kad smo samostalni i dostigosmo ekonomski nivo Japana jer nam tako obećaše evivaši da će biti tako. Dobismo vođu i kerove koji drže cijelu CG pod svoje i žive u luksuzu dok im ostali titraju j.j. Sad nam mandatar ponovo prosipa priču o saradnji sa DPS-om jer je to korisno za državu a, dojučerašnji opozicionari tj. tobožnji protivnici DPS-a se sad raduju saradnji jer im tako reče mandatar da je to pametno… Ti “borci” za PRAVDU i ISTINU sad se raduju saradnji sa onim koji je ; zatvarao, maltretirao, pljačkao, ubijao… jer im mandatar tako kaže da je to najbolje. Karakterne osobine ovog naroda su bezkarakterne liše tih 15-20% ljudi koji se još drže , ali do kada će i oni da se održe pitanje je jer, cio vijek ođe se mijenjaju lupeži, lažovi, poltroni, fukare , nesoju… vladaju i bogate se dok dostojanstvo sa sobom nosi i relativno siromaštvo. Lupeži, fukare, špijuni, ubice… prolaze nekažnjeni za svoja nepočinstva kaoi sada što ih mandatar želi abolirati od odgovornosti i najavljuje saradnju… Ljudi koji decenijama posmatraju šta se radi u ovoj zemlji jednostavno više neće moći da izdrže i taj mali procenat dostojanstvenih pući će, jer zašto bi se neko vasi vijek iskreno borio za bolju i pravedniju zemlju dok drugi uzimaju kajmak i uživaju a pravi dostojanstveni borci trunu po sokacima. Ova priča sa mandatarom i “expertima” dotućiće ovu zemlju i cio narod će postati nemoralan. Mandatar je oličenje prevaranta, lažova i neiskrenog čovjeka. Prevrtljivac i podmuklać je zasjeo na mjesto premijera. Prvi potez mu je bio ponovna izdaja Kosovskometohijske zemlje , hvaljenje zločinačkog NATO-a. Rusiji koja je sačuvala i očuvala Crnu Goru uvede nove sankcije. DF koji mu je ustupio mjesto na čelo prodao je jer je bio svjestan da ih mora izbaciti iz igre jer želi saradnju sa DPS-om što danas i potvrdi svojim sastankom sa satanom. Narod ko narod, poltrončine, maloumnici, lažne patriote i bratoubice… Ovaj narod je zreo za propast od kog se više nikad oporaviti neće. To smo i zaslužili. Ovaj narod nije vrijedan da ima državu niti crkvu. Šta će ovom narodu crkva kad je mandatar , narodni predstavnik (navodni “veliki” vjernik) a do sada je slagao bar 50 puta za ovih par mjeseci, a uz to prevario one čiju je listu predvodio, zar tavi ljudi izlaze iz crkve? To je samo znak da smo kao ljudi dostigli dno i s tim u vezi onda ni država nam takvima nije potrebna. OVAJ NAROD JE FUKARSKI, PREVARANTSKI, POLTRONSKI i ULIZIVAČKI. Čast onim koji jesu dostojanstveni ali malobrojni, FUKARE VLADAJU.

     14
   4. LipaLipa komentariše

    … GolijaNK…zrno po zrno pogaca, … prvo zakoni, … smjene po dubini, … dobijaju se alat vlasti, upravljanja, … opet zakoni, … ucimo ga da podpisuje i proglasava, … pa sudstvo, tuzilastvo, … izvidjaj, … i tako redom, … ide NK, malo se izduvaj, …

    2
    12
    1. NikšićGolijaKiM komentariše

     Vidim, zrno pozrno , malo po malo, i rodi se koalicija DPS- Zdravko- “experti”. Da su oni htjeli promjenu istinsku i napredak i izlazak iz ovog ludila… poslušali bi Knežvića i odavno počeli sa izmjenama zakona koji bi omogućili legitimno smjenjivanje, sudija, tužilaca, direktrora policije itd. itd. ali naravno pošto mandatar i “experti” ne žele smjene koje bi dovele do ubrzanog preuzimanj države onda je normalno da danas mandatar pregovara sa “UVAŽENIM” jer je tome “uvaženom” mandatar omogućio da za ovih 5 mjeseci DPS pročešlja sve papire i pročisti i spali dokaze o lupeštinama i krađama u ovoj zemlji. Ovo odugovlačenje; zrno po zrno, mic po mic… samo je ustupak “UVAŽENOM” da čisti svoja nepočinstva. To što slijepi i glupi ne shvataju o čemu se ođe radi to je karakteristično za narod kome je IQ 86 i onda je sve ok, kakav narod takva i država. SRETNO VAM BILO SA TIM ZRNOM (KRSTOVIM). Dostićete vi za jedno 200god nivo inteliencije prosječnog stanovnika amazonske šume. Samo uživaj.

     11
     2
     1. LipaLipa komentariše

      .. nije pet mjeseci vec cetrdesnica, … ostatak (bar dva mjeseca) potrosio tvoj bajni df (na celu sa Milanom K.), … Milan sve vise dokazuje da nema kapacitet da bude pozicija, … daj boze da se varam, … oni moraju prvo pokusati smjenu VDT SDT po ovim zkonima (koliko zanam i oni su glasali za njih), … imaju se vjerovatno i karte iz “rukava”, … one se vjerovato odigravaju, … vidjecemo rezultat, … siguran sam pozitivan, … tako prvo zakon o vjerama, … neka glasaju i dokazu svoju moc i jedinstvo, … pa onda redom, …

      1
      9
     2. NikšićGolijaKiM komentariše

      @LipaLipa
      Haaahaha a jeste krivi su ljudi iz DF-a što se nije dmah po pobjedi nije formirala vlada, to vam je vrlo jaka odbrana vašeg mandatara (moj nije). Pa ko je opstruisao i ucjenjivao DF da se odrekne svojih pozicija jer su dobili od naroda svoja mjesta za buduću vladu koja se nije desila? Zar nije obratno bilo i Dritan sa madatarom nije dozvolio DF-u da učestvuju u formiranju nove vlade uz obrazloženje tj. njuhovu ucjenu; “ako ne pristanete da ovako smijenimo đukanovića drugačije neće moći?” Zašto tako nevješto branite ucjenjivačku vladu koja je zasjela i uzela vlast i fotelje kroz ucjenu? Zar nijesu mogli kao ljudi da se okupe i SVI zajedno da se dogovore kako da raspodijele mjesta PRAVEDNO u vlasti i da se odmah krene u demontažu režima? Ali ne, ucjenjivačima je bilo važnije da odstrane ljude koji bi beskompromisno smjenjivali DPS mafijašku mašineriju? E upravo sad imamo ono što se zove saradnja sa vođom mafijaškog kartela , umjesto da je bila saradnja sa poštenim ljudima iz DF-a koji centa jednog nijesu uzeli od ovog naroda , mandatar i dritan su odabrali saradnju sa; lupežima, ubicama, diktatorima, fašistima… Upravo je mandatar sa dritanom dozvolio “UVAŽENOM” da se vrati u igru posle njihovog sloma kad nijesu znali đe im je guz*ca a đe glava. Svaljujete krivicu na ljude koji ni mrvicu krivice nemaju oko formiranja vlade. To se zove neiskrenost i podmuklost kod vas koji branite mandatara jer, krivicu onih koji jesu krivi vi želite prebaciti na ljude koji uopšte krivi nijesu. Žalosno je kad se ljudi ističu kao pošteni i časni a sve čine suprotno od časti i poštenja. Džabe vam je što branite neobranjivo. Mandatar i dritko su dozvolili povratak DPS-u da se pita oko razvlašćivanja krvnika Crne Gore. Floskula ; “sve radimo za dobro države” samo je paravan da se sakriju podmukli potezi mandatara i ekipe. Prodali ste pobjedu , prodali ste narod ii to je jedina istna.

   5. E viva komentariše

    Ako nastaviš da laješ, dobićeš kost.. A nekom od tvojih ženskih članova obitelji, darova ću poslasticu vruće uzdignuće.. Evo danas slavi o uz pesme Škora, Tompsona

    1. NikšićGolijaKiM komentariše

     Porodicu ti nijesam dira majmunčino raspala!!! A pizduljinci poput tebe uvijek laju preko komentara i kriju se po jazbinama i onda laju i diraju “obitelj”. Tu pokazuješ svoju hrabrost ko svi evvaši koji uživaju u ljubljenju dupe*a čika brane. A ne čudi me da vi slavite uz škora i tompsona niti sam iznenađen, šta će pjevati koljači i ubice djece nego o krvi i mržnji. To je vaša želja za dobrom i poštenom Crnom Gorom da se sjate SDP-ovci, BS, DPS i stali u satriranju srpskog roda, to je vaša želja a ne da svi ljudi žive u državi u kojoj će biti mjesta za sve koji žele lijepu zemlju bez fašista, lupeža, ubica i da se radujemo ekonomskom rastu zemlje… draže vam je da ljubite du*e čika brani, čika aci… dok se oni ko šeici baškare i bogatstvo zemlje trpaju u svoje džepove a vama u limeni tanjir trpaju splaćine da bi ih čuvali od zatvora koji su zaslužili. Pjevajte vi o klanju i smrti uz škora i tompsona jer Bog vas je jedino za to i stvorio i to da nosite zastavu sa prvim bijelim poljem koju su kreirali ustaški zločinci. Naravno šta se drugo može očekivati od takve rase , vjekovima vi pokazujete kakav ste narod. Moli Boga samo da se ne sretnemo u životu, bolje po tebe.
     https://www.youtube.com/watch?v=FTxetL2ihaw

     1. LipaLipa komentariše

      Golija, … frontasi “dobili” izbore, … bili jedino moguce “orudje” Mitropolije, … Valda jedino nadjeno rjesenje, ,,, znaju ono to odlicno, … zato kuknjava i pokusaj “preuzimanja” pobjede, … ali ne ide pa ne ide, … nijesu sporni ciljevi vec ko ce pokupiti poene, … vidjecemo u NK, … glasaci siti i jednih i drugih, … bice novih opcija, … sada kad postoji duh, duhovno vdjsto, … ne brinem sve ce doci na svoje, …

 2. Markobduba komentariše

  Ajd ti smjeni predsenika svi cemo ti pomoci ! Al ti radis kao medo za njega

  27
  33
  1. MaxWolf komentariše

   Medo opet kriv, takvima kao ti sigurno. On vam godinama govori istinu, ali ne dopire do vasih usiju. Zadnjih mjeseci pomno pratim sva desavanja u CG i evo mog zakljucka: Mi smo u velikom procentu jedan euforican i veoma naivan narod koji vapi za gosodarom ma ko god to bio. Dosao sam u svoju CG, dao svoj glas za Slobodu CG, pobjedili smo na glasanju po pravilima DPSa, i opet smo upali u ropstvo. Da ste mi zivi i zdravi pozdravljam vas iz tudjine i zelim svako dobro.

   47
   2
   1. LipaLipa komentariše

    … u ovom “svijetu” ne moze biti slobode, … samo manje ili vise robovi, … tako da je ovo desavanje skoro epohalno, … prvi put smo se ujedinili (duhovno prije svega), … pobijedili, valjda nije sporno, … ide osvajanje pozicija, uslova vlasti, … moramo imati “stomak” za to, … dobra vijest, ovo su “zadnja vremena”, … ali njihova zv, ne nasa, … opusteno, sve se vec dogodilo, …

    2
    6
   2. E viva komentariše

    Idi sretan ti put i ne vraća se više u cg

 3. tako stoje stvari komentariše

  A kao da smo što bolje od Krivokapića i njegove vlade pa i očekivali ?

  Svima njima je šef Djukanović, u to nema sumnje, ova vlada je vlada DrPS ov rezervni tim. Iskreno, jedino čega se bojim, to je da se pojedinci iz DF-a, vodjeni ličnim ambicijama, interesima, i funkcijama koje im velikodušno nude, ” po dubini” ne polakome za istim, i ne predju na drugu stranu, i tako tiho postanu ” dio sistema” u kome će ostvarivati svoje interese, kao što ga je Krivokapić lično, kao i većina njegovih ministara, ostvarivali decenijama pod okriljem DPS-a a sve u ime ” višeg cilja”.

  Ova vlada, kao ni sam Krivokapić, ne zaslužuju ni povjerenje, ni podršku.

  56
  23
  1. Dzo komentariše

   Pa ti izaberi dps vladu. Bolja ti je bila izgleda

   18
   50
   1. tako stoje stvari komentariše

    A u čemu se ova Krivokapićeva razlikuje od DPSove ?

    Čast rijetkim izuzecima, većina ” apostola ” su DrPSovi kadrovi iz drugog ešalona. Radijatoru i Krtoli je istekao rok trajanja, pa Milonja mudro podmladak gurnuo…ko ne vjeruje, nek izlista biografije ” apostola”.

    Vuk dlaku mijenja no ćud….

    41
    5
    1. Ksilofon komentariše

     Eto, razlikuje se makar u “rijetkim izuzecima” kojih ranije nije bilo.

     A pitaj bivše šefove ANB u čemu se još razlikuje.

     Ali vama je izgleda milija stara DPS vlada pa se borite iz sve snage da je vratite.

     8
     25
     1. tako stoje stvari komentariše

      A ti misliš da su ti ” egzotični primjerci” medju ” apostolima” dovoljni da se narodu zamažu oči i da se DPSovoj ” apostolskoj vladi” da podrška, da nastavi tamo dje je prethodna stala…ajd, nemoj se šaliti sa nama više, dosta nam je bilo humora.

      I pusti se te mantre o ” vraćanju stare DPs vlade “, ne prolazi, tanka je to priča…ja se zalažem, za vladu bez DPS, za vladu diskontinuteta politike, kadrova DPS-a, za ono što je narod dao glas na izbore a koji su neformalni centri moći poslije pretvorili taj glas u nešto drugo, u kohabitaciju sa DPS-om. To nije volja naroda, bar ne onog koji je glasao rijetko trijeznog Premijera.

      A za šefove u BNA…ne bih tu mnogo polemisao. KOji su bivši, koji budući…nikakve tu razlike nema. Brzo će se pokazati.

      14
     2. Ksilofon komentariše

      Evo vidjećete u martu u Nikšiću kolika je podrška naroda za politiku potkopavanja nove vlade koju od prvog dana sprovode Medo i Manda.

      A kohabitacije mora biti dok na izborima ne smijenimo i predsjednika. I sjutra da ovu trojicu kretena postavimo za ministre opet bi morali kohabitirati.

      Samo što bi ti tada toj kohabitaciji aplaudirao kao mudroj državničkoj politici.

      3
      23
    2. LipaLipa komentariše

     … pitaj dps sta oni mise, … cuje se samo njhova kuknjava, … Vlada pocela bas kako treba, … prvo rersursi, pare, … smjene, postavljenja, … provjera kapaaciteta presednika, … mogu se samo smanjivati, … ma igra je to, … koliko vidim ma Vlada plese, … jedva cetrdesnica rezimu, …

     1
     4
   2. Kontra revolucija komentariše

    Pa izgleda !.
    Bardm se znalo ko drzi batinu u ruci !.
    A sad batina sa svih strana !.
    I od Djukanovica i Abazovic i Krivokapica a iz ambasade otrov tece !.

    9
    2
    1. LipaLipa komentariše

     … valjda je odluceno ko me je batina namijenjena, … po meni bivsi rezim,, … ona je uvijek ima dva kraja, … ambasade, sa Balkanom se “upravlja” iz Berlina, …ima jak uticaj duboka drzava ciji je igrac Milo, … tako uz mudrost je moguce naci dogovor sa ambasadama, … one su njega uglavnom odpisale, … ostalo je vjestina operacionalizacije, … tako podska Vladi, koja mora da lavira, … sto bi rekao medo “malo levo, malo desno”, …da se namjesta kao golf igrac, pred udarac …

 4. Misliti crnogorski komentariše

  Glup naslov ovog teksta. Ko je glasao Djukanovica? Marsovci? I to sa daleko vecom vecinom nego sto je ima vlada koja je na ivici.

  21
  13
 5. mugi komentariše

  protiv sam dps-a, ali kako drugacije mogu funkcionisati sa njim? eto ako vi i medo znate poducite nas bicemo zahvalni.

  17
  20
 6. Trepca komentariše

  NE OBRCITE STVARI NAGLAVACKE …

  20
  2
 7. Cetinje komentariše

  Narod je glasao kad se sretnu da se potucu.Ajde ne sprdajte se.Kakvi su vam komentari ,pametni ljudi vam se sprdaju.

  20
  18
 8. Pantelija komentariše

  Krivokapiću bi bilo bolje da se potrudi da kohabitira sa onima koji su mu prepustili mjesto na zajedničkoj listi nego sa DPS-om! Strpljenje naroda nije neograničeno!

  35
  7
 9. Serdar komentariše

  Umjesto da vlada ucjenjuje Djukanovica ispada obrnuto. Koncep ekspertske vlade je potpuno potonuo i vraca DPS i Mila u zivot.

  34
  5
 10. Marko komentariše

  Sa Đukanovićem nema dogovora!

  35
  5
 11. Hercegov grad komentariše

  Mislli ste da se Milo nista ne pita,prevarili ste se!Ostrasceni nacionalisti su zaboravili da su ipak manjina u zemlji?!

  8
  20
 12. Viko komentariše

  Dzaba smo krecili!

  15
  2
 13. Bato komentariše

  Već sam na “jednom portalu”(in4s)ostavio komentar,koji oni nijesu naravno smjeli objaviti…
  SRAM IH BILO SVU TROJICU,OVO “ZNOJAVO”ŠTO JE HAPSILO MITROPOLITA I VLADIKE I NAROD….
  Sa njim nešto da se dogovara…Pi…
  Gori su od njega…

  20
  5
  1. vaso komentariše

   Jbt cemo vam majku cetnikklerofasisticku?

 14. Mr. Bean komentariše

  Ne objavljujete komentare koji daju podrsku Profesora, vi ste zadnje dno od medija

  5
  9
 15. Markobduba komentariše

  Ovo je medov portal a medo zna se ko je ! Svaki put kad je milu trebalo digao je svoju rucicu .

  5
  22
 16. Kohabitacija komentariše

  Za mnogo toga se nismo borili… Da li znate da Aleksandar Damjanović preko Mladena Bojanića gura svog kuma Vladana Djukanovica (Vojinovog sina) za direktora CGES !!!???

  12
  2
 17. Milos komentariše

  Krivokapicu nije te narod glasao da se rukujes i smeskas s Milom i dogovaras nesto oko cega s njim nema dogovora on ce izvuci najbolje za sebe, sve ce vas prevariti

  18
  6
 18. Lorena komentariše

  Zajedno da rade? Sa lopovom koji je urnisao drzavu zadnjih 30 godina i nasao se Krivokapic da saradjuje sa njim? Sramota iskreno. Bas razocarajuce

  17
  5
 19. Paki komentariše

  Sramno od strane Krikokapica. Razocarenje na nivou!

  14
  4
 20. t-rex komentariše

  Sva ova pisanja su postala glupost jer u ZBCG ne mogu da sjednu i dogovore se da obuzdaju Krivokapica.Demokrate mudro rade radnju,Ura otima i preuzela je sve a ZBCG su se pogubili u organiziranoj salvi napada na njih os strane Ura i Krivokapuc botova.Vreme je za kontraofanzivu ili ce srpski blok po dobrom starom obicaju sam sebe ugusiti.

  12
  2
 21. Xantares977 komentariše

  “SA MAFIJOM SE NE PREGOVARA, MAFIJA SE HAPSI” – Nebojsa Medojevic, 2020. godine n.e.

  Ne moze jednostavnije a preciznije od ovoga.

  Ja sigurno nijesam glasao da Krivi sa njim sjedi za istim stolom i dogovara se o nastavku saradnje. Ja tom TIRANINU nikad ne bi ni zdravo prozborio. Sjecamo li sta su nam radili 30 godina? Zna se ko je glavni za to, najveci mafijas u evropi, MILO LOPOV MILIJARDER DJUKANOVIC !!!

  28
  2
  1. Markobduba komentariše

   Ajmo nek medo krene da hapsi ! Sa toliko para lako je lupati gluposti . Ajmo medo hapsi ali ti stani prvi

   2
   4
  2. LipaLipa komentariše

   … “misao” meda je toliko precizna da joj hvali, najmanje, … sredina i kraj, … obaska ona je cist boljsevizam, … da bi hapsio treba tuzilac, … da bi sudio hvali sud, … tako to je samo vika, … meda je “orudje”, … cije ne znam, … mozda je dvostruki aget, MM, …

 22. Ivi komentariše

  Strašno. Ovaj Krivi i gadni izdajnik.

  9
  4
 23. vaso komentariše

  Od golijaniksickim nema vece budale viđer cetnikklerofasiste kako narice majku mu jbm sotonjarsku, đedo je prđekno i sad ga mozes jbt

 24. iz glave komentariše

  Predsjednika Crne Gore Skupština može razriješiti kada Ustavni sud utvrdi da je povrijedio Ustav.

  Sudije Ustavnog suda bira i razrješava Skupština, i to: dvoje sudija na predlog Predsjednika Crne Gore i pet sudija na predlog nadležnog radnog tijela Skupštine po raspisanom javnom pozivu koji redlagači sprovode.

  Sudija Ustavnog suda bira se iz reda istaknutih pravnika sa najmanje 40 godina života i 15 godina radnog iskustva u pravnoj struci.

  Sudija Ustavnog suda bira se na vrijeme od 12 godina.

  Predsjedniku i sudiji Ustavnog suda prestaje funkcija prije isteka vremena na koje je izabran ako to sâm zatraži, kad ispuni uslove za starosnu penziju ili ako je osuđen na bezuslovnu kaznu zatvora.

  Значи док год не смене целу ДПС машинерију, а то се брзо могло само отварањем досијеа УДБе и раскринкавањем мафијашко-државне хоботнице, мораће да шлајфују

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.