Da li će se ostvariti želja predsjednice udruženja “Majke Srebrenice“ Munire Subašić: Ako Bog da za kratko vrijeme Evropa će biti više islamska nego hrišćanska! (VIDEO)

0

Ne sliježe se prašina oko nedavno usvojene sramne Rezolucije o Srebrenici u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija.

Pokrovitelji i kosponzori ovog besprizornog antisrpskog akta koji ima za cilj žigosanje cjelokupnog srpskog naroda danima i mjesecima drže slovo o tome da bez prihvatanja  njihove „istine“ o zločinu u Srebrenici nema pomirenja i prosperiteta u regionu tzv. Zapadnog Balkana.

Posebno ulogu u žigosanju Srba u čitavoj srebreničkoj problematici ima udruženje “Majke Srebrenice“ koje je svojim dosadašnjim djelovanjem potvrdilo da se radi o stoprocentnom politčkom projektu koji za interese stranih sila doprinosi destabilizaciji regiona i nemogućnosti ostvarivanja saradnje u istom na korist svih naroda.

Dok u javnosti izigravaju mučenice, a ustvari potpiruju nacionalnu i vjersku netrpeljivost, članice „Majki Srebrenice“ uvećavaju imetak i novčanane bilanse na svojim žiro-računima.

Svojim netrpeljivim izjavama koji prevazilaze okvire Balkana posebno se ističe predsjednica udruženja Munira Subašić.

Ona je u jednom od brojnih kontroverznih javnih istupa izjavila da će Evropa „za kratko vrijeme više biti islamska nego hrišćanska“.

– Evropa i svijet ne vole islam, iako, ako Bog da za kratko vrijeme Evropa će biti više islamska nego hrišćanska – poručila je Munira koja ovih dana, zbog podrške Crne Gore Rezoluciji u Srebrenici,  blagosilja Milojka Spajića na isti naćin na koji je decenijama Mila Đukanovića.

Ova skandalozna i hegemonistička izjava sa elementima džihadizma, naravno nije izazvala kritike u međunarodnim i regionalnim okvirima, jer prema etičkim skrupilima država, političara, analitičara, medija i NVO koji decenijama skupa pokušavaju Srbima nametnuti kolektivnu krivicu, Munira i njene drugarice (tj. Muslimani u Bosni) se predstavljaju kao živi mučenici i žrtve nečovječne i ničim izazvane srpske agresije.

Da li će svoj stav povodom građanskog sukoba u Bosni i kvalifikacije zločina u Srebrenici promijeniti evropski moćnici, ukoliko se obistine Munirina nadanja, pokazaće vrijeme ispred nas.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.