Ćute Vlada, policija i tužilaštvo: “Supermena” Petra Ivanovića nema ko da uhapsi!

7

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Aleksandar Stijović sinoć je iznio niz optužbi na račun prethodnika, prvenstveno na račun Petra Ivanovića. Međutim, vlast i dalje ćuti i još ne izdaje nalog za njegovo  hapšenje i saslušanje.

Nikom, izgleda, nije stalo na da privedu pravdi “Supermena iz DPS-a” koji je za dan uzeo 6.000 evra putujući na nekoliko destinacija za dan. Nema ni Tvita iz Vlade, a ni reakcije potpredsjednika Dritana Abazovića, ućutao se i ministar Sergej Sekulović. O Tužilaštvu da ne govorimo, to je i dalje ćelija DPS-a,

Stijović je kazao da je 23. septembra 2013. godine Ivanović išao u Novi Sad, Francusku, nepoznatu lokaciju, Ukrajinu, Hrvatsku, Veliku Britaniju, Španiju i Njemačku.

“Za Novi Sad uzima dnevnicu 398 evra, za Francusku 2.066 evra, za nepoznatu lokaciju 144 evra, za Ukrajinu 134 evra, za Veliku Britaniju 1.274 evra, za Španiju 930 evra i Njemačku 578 evra”, rekao je Stijović.

Vlasti izgleda nijesu sumnjivi ni krediti koji su odobravani Ivanovićevoj majci od 80 godina.

Podsjetimo, Ivanović je priveden i saslušan u okviru slučaja fonda “Abu Dabi”, nakon čega je potpredsjednik Vlade Dritan Abazović saopštio da mu u  što kraćem roku treba skinuti imunitet. Poslanik DPS-a Petar Ivanović i smijenjeni direktor IRF fonda Zoran Vukčević sumnjiče se da su 2015. godine sa Arapima dogovorili posao i zaključili projekat za podsticaj sjevera države.

Abazović se nakon izjava Stijovića danas nije oglašavao.

Svi se sjećamo perja koje je tokom jednog presa Ivanović rasuo po Vladi, a kad će ponovo “letjeti perje” u Tužilaštvu nije poznato.

7 Comments
 1. givi komentariše

  SEKULOVICU DAJ OSTAVKU BRATE! nije ovo za tebe!

  28
  3
 2. Bokelj komentariše

  Nije prioritet uhapsiti Ivanovića već je prioritet najuriti ovog smetenjaka Krivokapića sa sve ekspertima. DPS je bio i još uvijek je zlo, ali ovi sada na vlasti su dno dna. Ova vlast se može jedino uporediti sa Pavićevom “Belom lađom”.

  54
  13
 3. Tajci komentariše

  Svak normalan je icekivao da vec jutros cuje vijest da je ona bagra uhapsena. Cekamo citav dan i nista. Najbolje bi bilo da sad kad padne noc krenemo da krademo. Cisto da vidimo jel radi policija i tuzilastvo. Mozda su na kolektivnom godisnjem odmoru.

  68
  1
 4. Bato komentariše

  Profo jesi li živ?
  Namigni ako si otet

  17
  2
 5. Dule komentariše

  Sto da ga uhapse ? Je li kažnjivo podići dnevnice na kraju meseca odjednom ili se mora svaki put naplatiti dnevnice kada se završi putovanje?

  1
  10
 6. Ivi komentariše

  Sekulović je u nirvani. Stalno je u nirvani. Treba vidjeti šta uzima?

  16
  1. The shining komentariše

   dule ne brkaj pojmove, putovao je isti dan i potrosio 6000e na prevoz u jednom danu. nema veze sa podizanjem dnevnica

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.