Čurović: Crna Gora mi je vječna oduvijek, a njima je vječna do zadnjeg evra

0

Glumac Slaviša Čurović kazao je da stvaranje nezavisne Crne Gore 21. maja 2006. godine nije bila to put do slobode, već put u nešto što se zove samozadovoljenje patološke mržnje svoga i sebe samoga.

–Tog 21. maja 2006. sam plakao, otkucaji srca su mi bili 145 oko 21 sat. Znao sam da ćemo biti van svih kulturnih dešavanja, da ćemo u skoro svakom sportu biti topovska hrana, da će isplivati kompleksi i da će najgori se samoproglasiti za najbolje. 13 godina kasnije, sve je još gore, ali i bolje. Gore onima koji su mislili da je to put do slobode, bolje nama koji smo znali da je to put u nešto što se zove samozadovoljenje patološke mržnje svoga i sebe samoga. Meni je vječna, ali ne od 2006-te, nego oduvijek, a njima je vječna do zadnjeg evra i zadnje sramote koju još nisu obavili. A hoće, ne brinite, naveo je Čurović na svom FB profilu.

Na pitanje da li je išta bolje u Srbiji, Ćurović je odgovorio:

„Naravno da je bolje i to 5 puta. I sam znaš šta je Beograd uvijek bio. A nama Srbima u Crnoj Gori status Palestinaca u Gazi je poklon za nezavisnost iste. Pa ne znam kome je gore ili bolje. Znaš dobro da ne moram da pričam ništa, meni je dobro u mom poslu, ali da ćutim na to što preživljiva svako ko kaže da je Srbin u Crnoj Gori – to neću nikada“.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.