Čudna logika: Simoviću odgovorno to što DPS nema kandidata

0

Potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede Milutin Simović kazao je da će DPS predložiti najboljeg kandidata koji će biti predsjednik države. On je istakao da je stepen odgovornosti opozicije na niskom nivou, te da se prema kandidaturi za predsjednika države ponašaju, kao da se kandidaju za predsjednika stanara zgrade.
“Siguran sam da ne možemo da ne primjetimo kakav je stepen odgovornosti drugog političkog pola Crne Gore, vidi se koliko je tu pravne neodgovornosti, falsifikovanih potpisa. Vidite koliko se međusobno čašćavaju kandidati koji su prijavili kandidaturu. Teško je pratiti međusobno čašćavanje opozicije. Sa jedne strane imamo odnos odgovornosti, a sa druge neodgovornosti, kao da je zadata tema izbor predsjednika stanara u jednoj zgradi”, kazao je Simović.
On je poručio da, za razliku opozicije, DPS o kandidatu za predsjednika razgovara vrlo odgovorno.
“Ne bih govorio o datumu hoće li biti noćas, sjutra ili preksjutr sjednica Predsjedništva DPS-a. Samo bih kazao da predsjedništvo razgovara na jedan odgovoran način. Zajedno ćemo zaključiti iz odgovornog razgovora ko će biti najbolji kandidat za predsjednika države i kako bi odgovorili, koje su najbolje potrebe ne DPS-a, nego države i društva Crne Gore”, naglasio je Simović.
(cdm.me)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.