Crnogorski fudbaler otjeran iz kluba jer nije htjeo da primi vakcinu “Astra zeneka”

0

Crnogorskom golmanu Milanu Jelovcu fudbalski klub sa Maldiva uručio je otkaz jer nije htjeo da primi vakcinu koju proizvodi „Astra zeneka“.

Jelovcu se neprijatna situacija desila dok je branio boje maldivskih Iglsa.

On je otkrio da je problem napravilo to što je svim članovima kluba jedina opcija bila da se vakcinišu „Astra zenekom“, što je on odbio da uradi.

„U pitanju je bila ‘Astra zeneka’, vakcina koju ja nisam želio da primim. Nisam bio jedini koji je to uradio. Od četiri stranca u mom klubu, trojica nisu željela da prime tu vakcinu“, rekao je Jelovac.

Kako ističe, nakon inicijalnog odbijanja uslijedile su ucjene, ali on nije posustao u svom stavu.

„Nisam odbijao vakcinaciju, ali nisam željeo da se vakcinišem tom vakcinom. Uslijedile su brojne ucjene, ali nismo pristajali na ‘Astra zeneku’. Za razliku od domaćih igrača koji su morali da prime tu vakcinu, 90 odsto stranaca je dobilo otkaz, među kojima sam i ja“, dodao je dvadesetsedmogodišnji Crnogorac.

Trenutno nije poznato da li će momak rođen 1993. godine u Pljevljima tužiti svoj sada već bivši klub zbog neosnovanog otkaza.

Jelovac je tokom karijere branio i za Radnički iz Srema, Grbalj, Metalac, Ibar i Rudar, a trenutno je u potrazi za novim klubom.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.