Crnogorski centar pojačao Radnički iz Kragujevca

0

Murišići su juče bili na cijeni. Nakon što je Luka potpisao ugovor sa Primorcem, njegov prezimenjak Nikola pojačao je Radnički iz Kragujevca.

Crveni đavoli iz Šumadije očigledno žele da pomrse račune Novom Beogradu u novoj sezoni, pošto su aktuelnom šampionu Srbije “oteli” reprezentativce Radomira Drašovića i Strahinju Rašovića. Tu se međutim nije završio spisak srpskih reprezentativaca koji su došli u Park. Radoslav Filipovića je došao iz Oradee, Petar Jakšić iz Partizana, Dušan Vasić iz Crvene zvezde.

Kao rješenje za poziciju centra, Kragujevčani su vidjeli našeg centra Nikolu Murišića.

Radnički nastavlja da radi dobar posao u prelaznom roku. Posle Strahinje Rašovića i Radoslava Filipovića, Jakšića i Vasića nova lica u timu iz Šumarica su reprezentativac Srbije Radomir Drašović i crnogorski centar Nikola Murišić.

Kotoranin je nakon što je nosio kapicu Primorca i Budve, karijeru gradio u inostranstvu, a skrasio se u Egeru. Boje mađarskog kluba branio je proteklih šest godina.

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 50€ + 1000 besplatnih spinova + 100% bonusa na prvu uplatu, BEZ IKAKVIH USLOVA.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.