Crnogorska napada Crkvu: Ne zavodite crnogorske građane pričom o vjeri, falsifikovanjem istorije i srednjovjekovnim zabludama

8

Suočeni sa opasnim virusom koji ugrožava naš život i zdravlje, apelujemo na sve građane i građanke Crne Gore da se u vrijeme praznika pridržavaju mjera koje su propisale nadležne institucije, saopštila je Anđela Ivanović, predsjednica Crnogorske.

“Ne dozvolite da ugrozite svoje bližnje i sebe. Pravo na zdrav život je prioritet svakakog čovjeka i osnov je za ostvarivanje svih drugih prava koja mu se garantuju u demokratskom društvu”, poručila je ona.

Ona je dodala da “nas ovih dana ne spašava demokratija, već naprotiv čelična disciplina i poštovanje pravila i ograničenja koja su dijelom i suprotna onome što nam garantuje demokratija. Ograničava se naša sloboda kretanja , promijenjena su nam pravila dnevnog funkcionisanja, šetamo sa dodacima koje prije samo par mjeseci nijesmo mogli zamisliti kao neophodan asesoar.”

Ona je čestitala stanovnicima Tuzi na poštovanju mjera izolacije i karantina, koje se polako ublažavaju.

“Čestitamo, vi ste za primjer svima u Crnoj Gori kako se mogu zajednički i bez izuzetka poštovati vrlo stroga ograničenje i na kraju biti pobjednik”, navodi se u saopštenju.

Ona objašnjava da tamjan ne može pobijediti koronavirus.

“Covid -19 ne pobjeđjuje tamjan već pravila koja nameće struka i nauka. Pa od onih za koje je napisano u svetim knjigama da „ moraju biti dobri i jednaki prema svima “ očekujemo da se u tom duhu i ponašaju i da ne dovode u opasnost nijednog čovjeka ma kako se on zvao i izjašnjavao”, navodi se u saopštenju Ivanovićeve.

“Ne zavodite crnogorske građane pričom o vjeri, falsifikovanjem istorije i srednjovjekovnim zabludama. Vaše istine se potvrđuju presudama u Strazburu u korist države”, navela je Ivanovićeva, i dodala da vjersko-političke sukobe treba ostaviti za neka bolja vremena, ili “ih u ovom teškom vremenu za sve nas konačno pravezađite”, poručila je predsjednica Crnogorske.

“Poštovane građanke i građani Crne Gore iskoristite ovo vrijeme za porodicu i svaki dan proveden u tom okruženju neka prođe u miru i slozi, neka bude kao praznik”, zaključila je ona u saopštenju.

8 Comments
 1. Lange komentariše

  A ŠTO VI BORBA AKO STE SRPSKI NASTROJENI OBJAVLJUJETE I DAJETE PROSTOR OVOJ GADURI I NJOJ SLIČNIMA ,MISLIM DA OVAKVIM TEKSTOVIMA I OVAKVIM GNJIDAMA IDETE NA ŽIVCE SVIM PRAVOSLAVCIMA KOJI VAS PRATE.NIJE U REDU !! MENJAJTE TO ŠTO PRIJE!!

  13
  6
  1. Srbin komentariše

   Neka sve objavljuju, da vidimo ko sve napada u jurisa na Crkvu. Sve treba objavljivati.

   11
   4
 2. Lange komentariše

  SRBINE BRATE ZNAMO MI DOBRO I BEZ IVE KO JE PROTIV CRKVE,SAMO TREBA RAZMISLITI KO SA SVIME UPRAVLJA,TO SU MUSLIMANI I ALBANCI KOJIMA MILO MORA USTUPITI ŠTA GOD TRAŽI RADI OPSTANKA NA VLASTI I POKRADENIH DOBARA I ONI TO MAKSIMALNO KORISTE.BRAĆO I SESTRE I SRBI I CRNOGORCI KUKALA NAM MAJKA AKO SE ŠTO PRIJE NE UJEDINIMO I NE POSTAVIMO STVARI KAKVE TREBA DA BUDU.PRAVOSLAVLJE A MANJINE U ĆOŠAK KAO I SVUDJE U SVIJETU PA KAKVU GID KISKU DA IM BACIMO NEKA GLODJU.OVAKO MORA BITI

  6
  2
 3. Lange komentariše

  DA NAM BRAĆO MUSLIMAN MAKNE SLIKU KOSOVKE DEVOJKE EEEEJ ŠTA DOČEKASMO LJUDI VIDITE LI UŠTA SE PRETVARAMO.TO JE SLIKA NAŠEG STRADANJA I ŽRTVE PROTIV OKUPATORA KOJI NAM JE SILOVAO ŽENE PRVE BRAČNE NOĆI ODVODIO MUŠKU DJECU I POTOMKU JEDNOG TAKVOG GADA SMO DOZVOLILI DA JE SKINE SRAM NAS BILO A POGOTOVU ORAVOSLAVNE DOKTORE I OSOBLJE KBC-A.SRAMOTA

  8
  2
 4. Lange komentariše

  MUSLIMANI I ALBANCI SU SOTONE BEZ IKAKVIH MORALNIH SKRUPULA ISTO KAO I DPS,A TAKVI I TREBAJU OVIM LJUDIMA IZ SENKE (OJI UPRAVLJAJU VG,MIRAMO TO MENJATI AKO MISLIMO DA OPSTANEMO

  4
  2
  1. Lange komentariše

   NEZNAM ŠTA ĆE NA OVAJ PORTAL BRANITELJI MUSLIMANA I ALBANACA OVO JE PRAVOSLAVNI PORTAL A OVI ŠTO LUPAJU DISLAJKOVE NEKA ZNAJU DA MUSLIMANI SVAKU PARU DRŽE POD SVOJE OD SOCIJALA DO TUDJE NJEGE.NEMA MUSLIMANSKE KUĆE DA NE PRIMA SOCIJALU ILI TUDJU NJEGU.

   3
   1
 5. Ivan Sekulovic -Budva komentariše

  Najbolje ćemo ovu pitat.Neka sjedi dje je,jer ni za to nije…Mada posle izbora ide kući.

  5
  1
 6. Lange komentariše

  MAHMUTOVIĆ SRBOMRZAC IZ ZAVODA ZA ZAPOŠ U BILEM POLJU JEDVA ČEKA PRAVOSLAVCA MINUT DA ZAKASNI DA GA SKINE SA ZAVODA A MUSLIMANE KOJI SU U INOSTRANSTVU GODINAMA DRŽI NA BIRO,OVO SVI ZNAJU .OKRENITE SE SVUDJE MUSLIMANI A MANJINA KAKO TO.SUDSTVO DRŽE,POLICIJU DIBRIM DIJELOM,ZDRAVSTVO PREOTELI SVE NJIHNE NEZNALICE ZATUCANE SA KUPLJENIM DIPLOMAMA SARAJEVA,PREUZELI OROSVETU TOTALNO I RADE ŠTA HOĆE,EEEJ BRE NARODE PRAVOSLAVLJEEE ŠTA NAM JE BRE

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.