Crno na bijelo DPS-u: Prestanite da maltretirate građane telefonskim pozivima

Crno na bijelo DPS-u: Prestanite da maltretirate građane telefonskim pozivima

Više destina građana u prethodnih nekoliko dana obratilo se štabu platforme „Crno na bijelo“ sa informacijom da ih na privatne brojeve pozivaju aktivisti DPS-a, i ako nijesu u bazi brojeva njihovog članstva, i postavljaju im pitanja da li podržavaju tu partiju i da li će ih glasati na izborima zakazanim za 30. avgust, saopštili su danas iz platforme „Crno na bijelo“.

Kažu da je ovo besprizorni atak na integritet i dostojanstvo ljudi od onih koji se „za slamku hvataju pred izvjesni politički potop 30. avgusta na izborima“.

Iz platforme „Crno na bijelo“ kažu da DPS na ovaj način krši Zakon o zaštiti podataka ličnosti, zloputrebljava telefonski imenik, baze i registre koji su im dostupni preko državnih organa sa ciljem da dodatno izvrše pritisak na građane pred izbore.

„Ovo je još jedan od vidova mahinacija i zloupotreba državnih resurasa, podataka i resursa za potrebe DPS-a. Na despotski i totalitaristički način svojstven ovoj partiji krenulo se u prljavu kampanju koja im ovog puta neće pomoći“, ukazuju iz platforme „Crno na bijelo“.

Iz platforme „Crno na bijelo“ pozivaju  građane da ne nasijedaju na ovakve vidove pritisaka i provokacija i da na izborima glasaju slobodno skladno Ustavu Crne Gore.

„Prošlo je vrijeme ucijena i pritisaka, Crna Gora mora postati slobodna zemlja a građani ovog puta moraju odbraniti Ustav od onih koji svakog dana svojom politikom taj Ustav dezavuišu“, stoji na kraju reagovanja

Related posts

3 Comments

 1. Lomi ga care!

  Mole se opoziciobe partije da učine nešto povodom zivkanja aktivista dps-a na privatne br. građana! A građani se mole da INSTALIRAJU APLIKACIJU, SNIMAČ RAZGOVORA (imate je u pley prodavnicu) besplatna je! Da sve te razgovore pustimo u javnost sa sve imenima i prezimenima aktivista dps-a!!!

  Reply
 2. Kontra revolucija

  A vala ih je uhvatila panika !!!.
  Da takvim sredstvima pokusavaju da prinude narod da ih glasa je pokaz u kojoj histeriji se DPS nalazi !!!.
  Pada, vlada !!!.
  Tik,tak,tik,tak, !!!.

  Reply

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *