Crna tačka za Kopenhagen: Borjan odveo Zvezdu pred vrata Lige šampiona

Crna tačka za Kopenhagen: Borjan odveo Zvezdu pred vrata Lige šampiona

Neviđeno, nezaboravno, ludo!!!

U jednoj od najvećih penal drama viđenih u istoriji evrokupova, čak 22 izvedena penala, Crvena zvezda je u danskoj večeri za pamćenje eliminisala Kopenhagen i plasirala se u plej-of za Ligu šampiona.

Posle onih nezasluženih 1:1 u Beogradu, isti rezultat je bio i večeras posle 90 minuta u Kopenhagenu. Nakon 120 minuta drame, mnogih malera koji su pratili Zvezdu i spartanskog otpora sa igračem manje više od sat vremena, sreća je nagradila hrabrije. Crvenu zvezdu koja je zbog svega viđenog u ovom dvomeču zaslužila da se protiv Jang Bojsa bori za plasman u Ligu šampiona.

Heroja je bilo nekoliko večeras u Zvezdinoj nezaboravnoj pobjedi. Ali jedan je ipak veći od ostalih – Milan Borjan! Zvezdin golman je odbranio tri penala Dancima, jedan dao. Jedan je odrbanio kada su imali meč loptu i kada je Ndoje šutirao za pobjedu. Posle 22 izvedena udarca sa bijele tačke – kojoj više odgovara opis crne – Borjan je odbranio penal Vindu i Zvezda je sa 7:6 u penalima stavila tačku na ovaj dramatičan dvomeč.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *