Crna Gora se voli do poslednjeg evra: Firme patriota iz DPS-a duguju desetine miliona evra za porez! (FOTO)

0

Prethodnih mjeseci bili smo zatrpani domobranskim izjavama kvazi-patriota bivšeg režima, koji su na tzv. protestima Ima nas, tj. Ima se, stali kako ističu, u odbranu ugrožene države od “srpskog i ruskog sveta”.

Koliko su sva ova istupanja kvadrat patriota, političkih gubitnika iz zauvijek poslatog u prošlost kleptomanskog režima i njihovih sponzora bila maska i laž, govori podatak, da se sve firme bliske Đukanovićevom bivšem režimu nalaze na listi od petnaest najvećih poreskih dužnika.

Lažne patriote koje Crnu Goru vole do poslednjeg centa, kojima država služi kao sredstvo za punjenje ličnih džepova i računa, na ovaj način pokazuju sav besmisao o tzv. ugroženosti države od imaginarnog spoljnog faktora, jer su upravo oni, ti koji su finansijski i moralno srozali i doveli u pitanje opstanak i funkcionisanje države.

Tajkunske firme bliske ražalovanom Đukanoviću, godinama su za sve važnije državne infrastrukturne projekte dobijale namještene tendere, a za uzvrat agitovali, prljavim novcem pomagali i podržavali kampanje njegovog DPS-a.

Tako smo u prethodne tri decenije od strane državnog vrha slušali hvalospjeve na račun sebi bliskih kompanija, isticanja njihove patriotske note, oličene okačenim zastavama po kamionima, kranovima, zgradama, ružeći istu suprotno Zakonu o isticanju državnih simbola, dokazajući na taj način svoj navodni patriotizam.

Upravo podatak, da su sve firme bliske Milovom DPS-u najveći poreski dužnici državi, ogoljava sav lažni komitsko-patriotski zanos ove kriminalno-interesne grupacije, i oličava njihov odnos prema Crnoj Gori, koji se ogleda u desetinama miliona evra ukradenim od njenih građana kao i trajno devastiranim prirodnim resursima koje ostavljaju za buduće generacije.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.