Crna Gora domaćin DRV fvw Destination Forum-a: Dolaze najuticajniji njemački turoperatori

0

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore (NTO CG) biće domaćin DRV fvw Destination Forum-u, koji će se održati u Crnoj Gori u periodu od 27. maja do 1. juna tekuće godine.

DRV (Deutsche ReiseVerband – Njemačko udruženje turoperatora i turističkih agencija) i fvw, vodeći poslovni magazin u Njemačkoj za industriju putovanja i turizma, zajednički organizuju ovaj forum u kontinuitetu već deset godina.

Prestižni događaj okupiče ključne donosioce odluka njemačke turističke industrije, te ima ogroman potencijal za unaprjeđenje turističkog sektora u Crnoj Gori.

Na forumu se očekuje učešće oko 60 pažljivo selektovanih predstavnika njemačkih turoperatora, turističkih agencija, aviokompanija, predstavnika Njemačkog turističkog udruženja i medija, koji će tokom tri dana boravka imati priliku da se putem nekoliko različitih tura upoznaju sa turističkom ponudom u svim regionima Crne Gore.

Poseban fokus će biti na promociji potencijala sjevera, kao i na predstavljanju Crne Gore kao destinacije koja nudi raznovrsna iskustva tokom svih godišnjih doba.

Nakon obilaska destinacije, NTO CG će organizovati panel diskusije i poslovnu radionicu u cilju razmjene iskustava u oblasti turizma i umrežavanja sa turističkom privredom Crne Gore.

„Ciljevi Destination Forum-a su podizanje svijesti o Crnoj Gori kao atraktivnoj turističkoj destinaciji na tržištu Njemačke, bolja prodaja destinacije od strane turoperatora sa ovog tržišta, te promocija destinacije u vodećem poslovnom mediju za turizam i putovanja Njemačke“, saopštili su iz NTO, pa dodali:

„Forum, sa preko 3.000 članova DRV-a i preko 120.000 čitalaca fvw-a, ne samo da pruža platformu za razmjenu ideja i umrežavanje s ključnim akterima u turističkoj industriji, već stvara priliku za promociju Crne Gore kao cjelogodišnje turističke destinacije na njemačkom tržištu“, zaključili su iz NTO.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.