“Crna Gora će sa Srbijom imati najbolje moguće odnose jer je to najnormalnija stvar“

4

piše: Marko Kovačević

Strah od poboljšanja odnosa sa Srbijom ne smije da postoji kad je u pitanju nova vlast u Crnoj Gori. Vidjeli smo danas jedan medijski pokušaj da se kroz odnos prema ličnostima koje predstavljaju Srbiju na međunarodnom planu zabije klin u točak novih i relaksiranijih odnosa koji među našim zemljama treba da nastupe.

Onome ko je taj pokušaj napravio, intimno su jednako (ne)mili i Mitropolit Amfilohije i predsjednik Srbije.

To što pokušava da prikaže da mu je jedna od te dvije adrese sada (ne)milija ima za cilj da ih obje okrnji i sputa na unutrašnjem i spoljašnjem planu.

Ko god pokušava da Srbiju i dalje održi kao bauka koji treba da služi u Crnoj Gori da se neko zaplaši ili protiv kog se treba boriti taj održava stanje iz vremena DPS-a.

Crna Gora će sa Srbijom imati najbolje moguće odnose jer je to najnormalnija stvar. A i državni interesi to zahtjevaju. Nismo dužni bilo kome da ljubav prema Crnoj Gori dokazujemo tako što ćemo biti spremni da bacimo otrovnu strelicu u pravcu Srbije, pod plaštom kako nam se ne sviđa njen predsjednik. To je stvar vremena prošlog.

Srbija više nikada neće biti neprijatelj Crnoj Gori. To je ono što je, možda i presudno, važno Za budućnost Crne Gore!

4 Comments
 1. Traktorist komentariše

  😂😂🖕🖕🖕🖕🖕

  2
  3
  1. vaso komentariše

   Narode Crne Gore pomozimo novoj vlasti da izgradimo bolje drustvo za sve casne i postene ljude bez obzira na nacionalnost.Drzave koje su susjedne treba da budu dobro susjedi i ne smeju se mijesati u politiku
   vlade. Srbija je bratska drzava u kojoj svako od nas ima rodjaka prijatelja ili je stekao obrazovanje, ili lijecen u njoj .Naravno da su nam braca i sa njima treba gajiti bratsku ljubav i povjerenje.

   4
   1
  2. Црна_Гора komentariše

   Vaskrsla je Istorijska Njegoseva Crna Gora.
   Crna Gora Srbija RS RSK jedna familija.

   3
   1
 2. Abu Malik komentariše

  Tacno. Dosta podjele i mrznje. Zivjela CG

  5
  1
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.