Čović odgovorio Đukanoviću: Milo, kupi djetetu sladoled!

1

Druže Milo, kupi ovom djetetu Nikolici sladoled i nemoj mu više dopuštati da se u tvoje ime i za tvoj račun sramoti i fleka, poručio je Nebojša Čović, bivši potpredsjednik Vlade Srbije.

”Imaj u vidu da bi Nikolica nešto trebao da radi i kada ti odeš sa vlasti,a kao što znaš poltronski posao je sve manje na cijeni. Nemoj koristiti malog Nikolicu za prljave poslove jer mi se čini da pored ambicioznog uvlakačkog talenta možda bi mogao i nešto drugo da radi, na primjer zanosno se smije dok priča o tebi, a to je jako perspektivno za budućnost! Ovo što radiš malom Nikolici moglo bi da se nazove zlostavljanjem u porodici, a to je vrlo kažnjivo kao što znaš. Tjeraš mlađano dijete na protiv prirodan blud i kriješ se iza njega. Očekivao sam da ćeš naći nekog ozbiljnijeg od malog Nikolice da te brani.

Posavjetuj malog Nikolicu da pređe na ozbiljnije knjige jer ako ovako nastavi pronaćiće te u citiranim “knjigama”, a to tvojoj sujeti neće prijati! No, po Nikolicinom talentu za “smiješak” rekao bih da je on to već pronašao ali mudro ćuti čekajući tvoj obećani sladoled.

Zarad istine i prave “obuke”malog Nikolice, objasni djetetu uz sladoled s kim si u društvu devedesetih godina na prvoj fotografiji, a potom na drugoj fotografiji gdje si bogami uživao, plakao nijesi! Kada to objasniš malom Nikolici onda mu pričaj o tvojim idejama u vezi Dubrovnika, Srebrenice, Bosne i Hercegovine, Republike Srpske….. Nemoj zaboraviti da mu objasniš i tvoj nebulozni i nasilnički Zakon o slobodi vjeroispovijesti kao i njegovu povezanost sa aferama poput Koverat, Ničija kuća, prvi milion, Telekom, A2A i šire. Siguran sam da ćeš ti to bolje objasniti malom Nikolici nego monitoring Savjeta Evrope!

Znaš ti druže Milo da te dobro znam i još bolje “čitam”, a bogami i narod te je pročitao! Pošto je sve jasno nemam namjeru više da gubim vrijeme u obuci tvog mlađanog nekakvog predsjednika mladih čini mi se DPS, kupi detetu sladoled i sjedi sa njim i uči ga pravim vrednostima ako to uopšte znaš, a ne lažima, manipulacijama i poltronstvu što siguran sam znaš, ali to više ne prolazi kao što vidiš.

P.S. Mislim da je važno da ti na kraju ove moje edukativne prepiske skrenem pažnju i na zdravlje djeteta Nikolice imajući u vidu za šta si ga namijenio i obučio. Ne znam da li si primijetio usled velikih briga koje te muče, dijete Nikolica je blijed i iznuren, a to znači da je bez vazduha! S vremena na vrijeme treba da ga izvučeš i da uzme malo vazduha! Nije dobro da je neprekidno u zagušljivom kanalu bez obzira na njegovu posvećenost i ljubav ka tebi. Znaš ti dobro da je kanal-kanal!

1 Comment
 1. Crna Gora komentariše

  Slobo, Seselj, Karadzic, Marovic, Cosic i ponovo Milo
  Milo i Vojska JNA i sendvici!!!
  U sve se mjesao!?

  Sad ce Milo – NATO da hapsi ovog Milu Iz JNA.
  Ako, ako i treba. Mislio so tada samo na sendvice nisi znao da ces sam sebe ceratii.

  11
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.