Čović: Kameleonska politika Mila Đukanovića uvijek je bila okrenuta ličnom interesu!

1

„Velika Albanija je već u povoju i razvija se i u Makedoniji, i Sjevernoj Grčoj, a Đukanović pokušava da napravi inferiornu srpsku zajednicu u Crnoj Gori.“, kazao je Nebojša Čović, bivši potpredsjednik Vlade Srbije i sportski funkcioner.

On navodi da je Zakon o slobodi vjeroispovjesti imao osporavanje i unutar Đukanovićeve stranke, ali da je on lično želio da se izglasavanjem Zakona obračuna sa SPC u Crnoj Gori.

Čović smatra da metamorfoza Đukanovića može da posluži za jedan dobar doktorat.

„On je iz te poslednje garniture CK, koja ih je školovala, tu su bili on, Ljubiša Stanković, Momir Bulatović…“

Po njegovim riječima AB revolucija koja se dogodila se uradila sa velikom podrškom Beograda, velikom podrškom Miloševića.

„Podsjetiću na koji je datum sprovedena revolucija, pa na 20. avgust, rođendan Slobodana Miloševića“, kazao je Čović.

Čović smatra da je kameleonska politika Mila Đukanovića bila uvijek okrenuta ličnom interesu, u cilju opstanka na vlasti.

Terminom „kontrolisana nestabilnost“ Čović opisuje političko tle pogodno za razna spinovanja i za prikrivanje vlastitith problema, pa tim terminom i definiše ono što Đukanović pokušava da napravi.

Bivši potpredsjednik Vlade Srbije se osvrnuo i na Đukanovićev uticaj u Beogradu tvrdeći da „se njegove agenture nalaze u Beogradu. U jednom trenutku je imao jači uticaj u Beogradu nego u Crno Gori“, navodi Čović.

On tvrdi da Đukanović pokušava da iskoristi Vučića sa kojim i ima neke odnose, ali da predsjednik Srbije ne može da odćuti na ovo što se dešava sa SPC u Crnoj Gori.

Čović je potvrdio navode da su prsti Mila Đukanovića bili upleteni u svaku promjenu vlasti u Srbiji, a da on u Crnoj Gori smišljeno pravi inferiornu srpsku zajednicu.

Komentarišući lokalne izbore u Tivtu, Čović je kazao da su to najnovija igra Đukanovića, da napravi fantastičan rezultat i pobijedi. Na taj način i opravda pisanja režimskih medija da su ga litije ojačale.

 

1 Comment
  1. Munja komentariše

    A šta ti imaš sa CG kretenčino.. Gledaj svoju zemlju lupežu. Ti da komentaršeš situaciju u Tivtu za izbore.. Pa nije ovo i nikada neće biti Srbija, zapamti ćoro. Samo mi je žao što se odgodi ova utakmica sa Zvezdom, ali kada budu igrali doši u PG, da ti se naj….. familije..

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.