Čović indirektno potvrdio: Milo uručuje pehar, ako Budućnost pobijedi, što je skandal!

0

Treći meč finalne serije između Crvene zvezde i Budućnosti podigao je mnogo prašine. Plavi su ga dobili s 78:77 i tako došli na korak od osvajanja Jadranske lige. Sada vode s 2:1 u seriji.
Poslije utakmice Nebojša Čović je držao vanrednu konferenciju za medije u kojima je istakao nezadovoljstvo suđenjem i atmosferom koja je vladala u Podgorici u dvorani “Morača”.
“Budućnost ima dobru ekipu, ali Zvezda ima bolju. Ovo je neviđena krađa, upozoravali smo šta se događa u ABA ligi ovih mjeseci i šta se sprema. Imali smo razgovor sa Iztokom Remsom jer smo razmišljali da li da izađemo na teren posle događaja od četvrtka. Zvezda je bila bolja ovog petka, ali je u trećoj četvrtini viđena neviđena krađa. Ništa nije bilo kako treba, viđeno je tendenciozno suđenje. Napravljeno je udruženje protiv Crvene zvezde. Možda smo pogriješili što smo izašli na teren”. rekao je Nebojša Čović na vanrednoj konferenciji za novinare, a prenosi Blic.
Indirektno, Čović je iznio optužbe na sve ono što ima veze da izborima za predsjednika Cne Gore u nedelju.
“Zabranjeno je da srpski klub bude prvi. Ako im se scenario ispuni do kraja, ko će da uruči pehar u ABA ligi, a to neće biti po propozicijama? Nedjelja je veliki dan”, rekao je Čović.
Kako nezvanično saznajemo, sprema se plan da ako Budućnost pobijedi u subotu veče, pehar im uruči Milo Đukanović, predsjednik Košarkaškog saveza Crne Gore, što je Čović između redova i rekao.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.