Čović: ABA ligom upravljaju lica koja nijesu ovlašćena

Čović: ABA ligom upravljaju lica koja nijesu ovlašćena

Prvi čovjek KK Crvena zvezda Nebojša Čovič komentarisao je trenutnu situaciju u ABA ligi i najnovija dešavanja kada je u pitanju ovo takmičenje.

Prije par dana predsjednik Budućnosti Dragan Bokan uspio je da odblokira račun ABA lige uz pomoć 11 klubova ovog takmičenja.

Podsjetimo, kako je račun odblokiran novcem ABA lige mogu da upravljaju Mladen Veber, čovjek koji je prije gotovo dvije godine napustio Cedevitu i nema funkciju u novom klubu, ni regionalnom takmičenju, te bivši direktor ABA lige Krešimir Novosel koji je od prošlog septembra direktor Cedevita Olimpije. Uz njihova pominje se i ime i prezime izvjesne Dolores Kanić koja takođe nema funkciju u regionalnom takmičenju.

“Imamo pravno oblikovanu ligu onako kako treba. Račune ABA lige koje puni Srbija sitnim parama, dva miliona eura godišnje ili po sezoni, upravljaju neke gospođe Dolores, uz svo uvažavanje. Upravljaju lica koja nijesu ovlašćena. O tome kako su trošene pare ćemo tek razgovarati. Što se tiče nastavka ABA lige, svi smo za nastavak, ali da vidimo to sa koronom…”, rekao je Nebojša Čović u emisiji “Fokus” na TV B92.

Related posts

2 Comments

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *